İnşaat, yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren Rocker Yapı Kimyasalları A.Ş. ürün ve hizmet kalitesiyle öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Geniş ürün gamı ile müşterilerine hizmet veren firmanın en önemli çözümlerinden biri de Rocker Seal Purflex.


Tek bileşenli, poliüretan esaslı, süper elastik, su bazlı su yalıtım kaplaması Rocker Seal Purflex teknik özellikleri ile inşaat projelerine avantaj sunuyor. Havadaki nem ile kürlenerek elastik ve dayanıklı bir film oluşturan Rocker Seal Purflex teras, veranda, banyo gibi ıslak hacimler, otoparklar, iç ve dış uygulama alanları, üzeri kapatılmayan çatılar, köprü platformları, düşeyde ve yatayda yapılan uygulamalarda, temel yalıtımında, garajlarda, alt geçitlerde ve yer altı depolarında, ıslak hacimlerde, teraslarda, teras bahçe ve çatılarda, balkonlarda (üzeri kaplanmak şartıyla) suya geçit vermeyerek yapıyı oluşabilecek korozyona karşı koruyor. 

ÇÖZELTİLERE KARŞI YÜKSEK DAYANIM 

Tek bileşenli olan ürün kullanıma hazır olmasıyla da uygulama kolaylığı sunuyor. Yüksek yapışma mukavemetine sahip olan ürünün bir diğer avantajı ise elastiktik olması.  Uygulandığı yerde hafif zemin oturmalarından etkilenmeyen Rocker Seal Purflex, vibrasyonu emiyor. Seramik altında eksiz, yekpare nem ve su geçirmeyen bir kaplama oluşturan ürün ayrıca donma çözünme döngüsüne, alkali ve tuz çözeltilerine karşı dayanımı yüksek. Topraktaki kimyasallara karşı dayanıklı olmasının yanı sıra Rocker Seal Purflex, elastikiyeti sayesinde rötre çatlaklarını köprüler. Su bazlı bir ürün olan malzeme, toksik ve parlayıcı olamamasıyla da kullanıcısna fayda sağlamaktadır.