YELİZ YİRMİBEŞ LALE - Terapol Yapı Kimyasalları, ürün ve hizmet kalitesi ile kısa zamanda ismini duyurmuş bir marka. Yapı kimyasalları sektöründe uzun yıllar profesyonel olarak sektörün önde gelen firmalarında çalışmaları ardından, bu tecrübe ve bilgileriyle kendi işlerinde kullanma kararı ve heyecanıyla yola çıkan dinamik, genç bir ekip olduklarını belirten Terapol Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Ufuk Özer, su yalıtımı ürün gruplarında sahip oldukları teknik ürünlerde geniş bir ürün yelpazesi ile, yurt içi ve yurt dışı pazarında hizmet verdiklerini söylüyor. Proje bazında, şantiyelere bayileri aracılığı ile malzeme tedariki yaptıklarını kaydeden Özer, poliüretan su yalıtım ürünleri, endüstriyel zemin kaplamaları, poliüretan enjeksiyonlar, astarlar, epoksi ve çimento esaslı tamir harçları, yüzey koruma konularında çözümler sunan kaliteli, sertifikalı, geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını açıklıyor. 

"Sudan Korunan Yapılar Güvenilir Yaşamlar Sunuyor"

Su yalıtım çözümleri hakkında bilgi veren Özer, ürün portföylerinde yer alan ürünlerin yüksek kalitesi sayesinde, yapılarda kalıcı çözümler sağladıklarının altını çiziyor. Ürünlerinin sahip olduğu yüksek kalite, doğru detay çözümü ve kaliteli işçilik ile birlikte betonarme yapılarda korozyonu engellediklerini ifade eden Özer, nemden, rutubetten ve sudan korunan yapıların, konfor alanı yüksek ve güvenilir yaşamlar sunduğunu vurguluyor. 

Firmalarının ihracatını geliştirmeyi hedeflediklerini açıklayan Özer, yurt dışında TERAPOL markasının bilinirliğinin sağlanması amacı ile tanıtım faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydediyor. Ana hedeflerinin  2021 yılında daha geniş bir coğrafyada markalarının var olmasını sağlamak olduğunu kaydeden Özer, bunun yanı sıra Türkiye’de faaliyet göstermekte olan mevcut bayilerinin sayısını artırarak; bünyelerine yeni çözüm ortakları katmak, marka bilinirliklerini artırmak yolunda çalışmalarının devam ettiğini belirterek sözlerini şu şekilde sürdürüyor: 
“Her gün gelişen teknoloji ve değişen inşaat sektörünün beklentilerini karşılayabilmek adına AR-GE çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu bağlamda sektörün beklentilerinin de önüne geçebilmek adına yeni ürünlerin geliştirilmesi çalışmalarımız hızla devam etmektedir. 2021 yılına girerken yeni ürünlerimizin lansmanını da yapmayı amaçlıyoruz.”