Yapı sektörünün yeni yatırım alanları, sektörde yenilikçilik ve mimari yaklaşımları gibi konular TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tartışılacak. Fuarın en ilgi çeken konuklarından biri Robot Turuncu olacak. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Türk yapı sektörünün 42 yıldır en büyük zirvesi 18-22 Haziran tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuar, sektöre fayda sağlamak ve endüstri profesyonellerini desteklemek için zengin içerikli iş programlarına da ev sahipliği yapacak.

Ayrıca fuar, Türkiye, Kuzey Afrika, Balkanlar, Rusya, Orta Doğu ve BDT'den yapı sektörlerinin temsilcilerini bir araya getirecek. Yapı sektörünün gelecek senaryoları fuar’a bu yıl damga vuracak. 
Bilgi alışverişini sağlayıp yapı sektörü stratejisini destekleyen fuar, inovasyonu teşvik etmek ve yapı sektörünün özel sektör, kamu ve akademik boyutları arasındaki etkileşimi ile yeni fikirlerin tanıtılmasını da sağlıyor.  Bu yıl da birçok etkinliğin gerçekleştirileceği fuarda, Türk yapı sektörü farklı içeriklerle buluşturulacak.