Lokomotif sektöre yönelik gerçekleştirdiği fuarlarıyla her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortaklarıyla buluşturan Hyve Group, 18 – 22 Nisan’da 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u gerçekleştirecek.

Güçlü küresel ağı ile inşaat sektöründe yeni iş, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratmayı hedefleyen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, sektör stratejisini desteklemeye, bilgi alışverişi sağlamaya, inovasyonu teşvik etmeye ve de yapı sektörünün kamu, özel sektör ve akademik boyutları arasında etkileşime olanak tanıyarak yeni fikirlerin tanıtılmasını sağlamaya yönelik iş geliştirecek etkinliklerle dolu verimli bir platform sağlayacak. 

YAPI TECH GARAGE İLE SEKTÖRÜN İŞ YAPIŞ ŞEKLİNİ KÖKTEN DEĞİŞTİRİYOR!

Son 15-20 yılda girişimci bakış açısının yanı sıra büyük veriye dayalı çalışmalar da birçok sektörde iş yapış şeklini kökten değiştirdi. Bu gelişmelerden en az faydalanan sektör arasında inşaat sektörü yer alıyor. Bu nedenle iş yapış şekli halen büyük ölçüde geleneksel temellere dayanmakta ve inovasyon için büyük potansiyel barındırmakta. Girişimciler ise şirketlerin büyük bir dönüşüm yaşamasını sağlayacak çıktılar oluştursalar da sektörle bir araya gelmekte ve kendilerini ifade etmekte zorlanmaktalar. 

 Yapı Fuarı’nın Değişim Mimarı İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet Demirer ile ortak geliştirdiği projede, sektördeki bu boşluğu doldurmak amacıyla, YAPI TECH GARAGE alanı oluşturulup STARTUP’ları (tekno-girişimleri) inşaat sektörü ile buluşturuluyor. 

Akıllı inşaat malzemelerinden BIM’e, sanal gerçeklikten artırılmış gerçekliğe, yönetim araçlarından yapı mobil uygulamalarına, 3B üretimden robotik üretime ve nesnelerin internetine kadar birçok konuda STARTUP’lar tasarım aşamasından bina teslim aşamasına kadar mimarlardan mühendislere, proje yöneticilerinden üreticilere, yüklenicilerden geliştiricilere, pazarlamacılardan ve kullanıcılara kadar farklı olanaklar sundukları teknolojileri bu alanda tanıtabilecekler. 

YAPI TECH GARAGE’ın deneyim alanında architicket, Indoora, InSuppliers ve Funsef gibi startupların yer alacak. Burada girişimlerin sunumlarının ve ürün demolarının ilk elden deneyimlenilmesine olanak tanılacak. 

GİRİŞİMCİLERE AÇIK ÇAĞRI

Start-up bakış açısıyla ezber bozan çözümler sunularak birçok sektörün dinamikleri değiştirilmekte. Bu süreçte inşaat ve gayrimenkul sektöründe cesur işler yapan girişimcileri sektörle buluşturacak olan Yapı Fuarı, “benim ürünümle sektör ivme kazanır” diyen, sektöre özel teknolojik ve ölçeklendirilebilir ürün geliştirmiş olan girişimcileri seslenerek fuara çağırıyor. 

Yapı Fuarı, fuarda yer alarak hedefinde sektörü değiştirmek olan tüm ilgili start-up’ları, çözüm ortakları  Değişim Mimarı İnovatif Yönetim Danışmanlığı kurucusu Demet Demirer ile [email protected] adresine tanıtım dosyalarını yollayarak bağlantıya geçmeye davet ediyor.