Yeni nesil ürünleriyle inşaat sektörüne hizmet veren Rocker Yapı Kimyasalları, yüksek performanslı çözümleriyle yapılara fayda sağlıyor. 
Seramik yapıştırıcıları, derz dolguları, beton tamir ve koruma sistemleri, su yalıtımı, ısı yalıtımı, boya, zemin kaplama ürünleri, depreme karşı güçlendirme sistemleri, restorasyon ürünleri ve yardımcı ürünler olmak üzere oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan markanın öne çıkan çözümlerinden biri de Rocker Seal Multi 2K. 

YÜKSEK ELASTİKİYETE ÖZELLİKLERİNE SAHİP

Bitümlü kalın kaplama su yalıtım özelliklerine sahip bitüm içermeyen su yalıtım malzemesi olan Rocker Seal Multi 2K’nin en önemli iki özelliği çok yüksek elastikiyete sahip olması ve de UV ışınlarına dayanıklı olması. Bu özellikleriyle uzun ömürlü bir kullanım sunan malzeme bina temellerinde, perde duvarlarda, otopark üstlerinde, balkon, teras, yüzme ve süs havuzlarında, kapalı ve açık alanlarda seramik altında ıslak hacimlerde, tuğla duvar ile betonun birleştiği yerlerde, neme karşı yatay bariyerlerde,  atık su arıtma tesislerinde ve hızlı kürlenme ihtiyacı olan yerlerde kullanılabiliyor. 

HIZLI UYGULANMASIYLA ZAMANDAN TASARRUF SUNUYOR

Suya geçit vermeyerek yapıyı korozyona karşı koruyan Rocker Seal Multi 2K, uygulandıktan 2-3 saat sonra yağmur suyundan etkilenmemesiyle de uygulamada kolaylık sunuyor. Islak ve nemli zeminlere rahatlıkla uygulanabilen malzeme, yüksek basınç dayanıma sahiptir. 4 – 5 saat sonra yaya trafiğine açılabilmesi, 18 – 20 saat sonra hızlı ve tam kuruma sağlaması iş süreçlerinin hızlanmasına katkı sağlayarak zamandan tasarruf sunar. Solvent içermeyen, çevre dostu olan ürün ayrıca eski bitümlü ve mineral yüzeylere uygulanabilmektedir.  Rocker Seal Multi 2K’nın bir diğer önemli avantajı ise yatay yüzeylerde ve şap altında uygulanabilmesi ve dona karşı dirençli olmasıdır.