Sektörünün güçlü isimleri arasında yer alan Baka Yapı, Avrupa’nın önemli markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapmaya devam ediyor. Geniş bir ürün gamına sahip olan firmanın öne çıkan ürünlerinden biri de Fire-Coat. 

Döşeme ve cephe arasında yer alan derzlerde, yangın bariyer bölgelerinde kullanılan esnek, su bazlı, akrilik bir kaplama olan Fire-Coat, yangına dayanım performansı ile birlikte mükemmel hareket ve akustik özellikler sunuyor. 

Yüzde 50'ye varan hareket kabiliyeti

Yüzde 50’ye kadar hareket kabiliyetine sahip olmasıyla da öne çıkan Fire-Coat’ın geniş bir alanda kullanılabiliyor. Duvar ve zemin arası derzlerin, doğrusal derzlerin, çok amaçlı boru geçiş çevresi derzlerin yanı sıra döşeme/tavan bağlantı derzlerinde kullanılabiliyor. Cephe uygulamaları için EN1364-4’e göre test edilen ürün aynı zamanda taş yünü üzerine kullanılarak ayırma elemanları arasındaki açıklığa belirli bir derinliğe kadar dökülebilmekte veya püskürtülebilmektedir.

Yüksek akustik performansı

Yüksek esneklik ve suya dayanıklı olma özelliğine sahip olan Fire-Coat’ın bir diğer önemli özelliği ise halojen içermemesi, mantar ve mikrobik oluşumlara karşı dayanıklı olmasıdır. Hava geçirimsiz olan ürün, mükemmel akustik performans da sunuyor.