1973 yılından bu yana kendini her geçen gün geliştirerek çalışmalarını sürdüren Gür Metal; sac kapı kasası, yangın kapısı, şaft kapağı ve çok amaçlı sac kapı üretimiyle hedef kitlesine çözüm sunuyor. Ürün ve hizmet kalitesiyle öne çıkan marka yangın kapılarıyla bugüne kadar konut, AVM, hastane, tesis gibi birçok farklı tipolojideki projeye çözüm sundu.  

Türkiye’nin ilk KOBİ’lere yönelik radyosu ST Endüstri Radyo’da İnşaat ve Malzeme programına katılan Gür Metal firma sahibi Selim Hakan Güler ile çalışmaları hakkında konuştuk.  

Yangın kapılarının olası bir yangın sırasında can güvenliği için önemine işaret eden Güler, üretimini yaptıkları yangın kapılarının TSE tarafından test edildiğini, E120-EI60 ve E180-EI120 sınıflarında belgelendirildiğini açıklıyor. Birçok projede 120 dk. yangına dayanıklı kapıların talep edildiğini ifade eden Güler, firmalarının sahip olduğu belgelerle bu projelere çözüm sunduğunu açıklıyor. Yangın kapılarının standart veya proje ölçülerinde üretilebildiklerini aktaran Güler, “Yüksek teknolojili tam otomatik kesim büküm hatlarımızda hassas olarak üretilen parçalar, alanında uzman kadromuz tarafından birleştirilmektedir. Sac kapı kasası ve yangın kapısı bir bütün haline getirildikten sonra son teknoloji elektrostatik boya ünitemizde boyanarak paketleme işlemine geçmektedir. Ürünlerimiz kabarcıklı naylon ile boyasına zarar gelmeyecek şekilde paketlendikten sonra sevke hazır hale gelmektedir.” diyor.