İstanbul’da 2003 yılında temelleri atılan AGS Metal Giydirme Cephe Sistemleri, Ar-Ge çalışmalarının ardından 2006 yılında faaliyetlerine başlayarak bugün sektöre yön veren isimler arasında yer almayı başardı. İstanbul Topçular’da yer alan 2 bin metrekare kapalı alanda kurulu tesislerinde üretime devam eden marka, giydirme cephe sistemlerindeki ve yardımcı aksesuarları üzerindeki başarısını yaptığı çalışmalarla birçok defa hedef kitlesine gösterdi. 

Çalışmalarında yeniliğe odaklanan AGS Metal Giydirme Cephe Sistemleri, patenti kendisine ait birçok ürünü ile bu işteki başarısını kanıtlıyor. AGS Metal Giydirme Cephe Sistemleri marka ismi ile 33 sistem, faydalı model ve patentli ürünleri sektöre kazandıran firma, yalnızca yurt içinde değil yurt dışındaki projeler tarafında da tercih ediliyor. AGS Metal başta Türkmenistan, Libya, Irak olmak üzere 25'ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. 

ÇIKIŞ NOKTASI MÜŞTERİLERİNİN İHTİYAÇLARI

Çıkış noktası müşterilerinin ihtiyaçları ve talepleri olan marka, yurt içinde ve yurt dışında 3 bin proje ve 4 milyon metrekarenin üzerinde uygulamaya hizmet vermiş bulunuyor. 
Tasarım, üretim, mühendislik hizmetleri ve uygulama desteğini tek çatı altında sunan markanın çözüm sunduğu projeler arasında Porta Vadi, Amasya Milli Eğitim Binası, Antalya Hilton, Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı, Pakistan Büyük Elçi Binası, İstanbul Teknik Üniversitesi gibi birçok prestijli proje var.