İzocam, 2019'da gösterdiği ihracat performansı ile İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (ISIB) tarafından verilen "Başarılı İhracatçılar Ödülleri" kapsamında, “En Çok Yapan Firma” kategorisinde birincilik ödülünü aldı.
İzocam’ın sadece Türkiye’de değil, Ortadoğu ve Balkanlarda da yalıtım sektörünün lider firmaları arasında yer aldığını vurgulayan İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Başarılı İhracatçılar ödüllerinde ‘En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma’ olarak ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 

“BAYİ PORTFÖYÜMÜZÜ GENİŞLETİYORUZ”

İhracat pazarlarında yalıtım sektörünün büyük bir potansiyel olduğunu bildiklerini aktaran Savcı, bu çerçevede ihracat yaptıkları pazarlardaki 20 yerleşik bayileri ve 200 alt bayi ile hem ihracat faaliyetlerine devam ettiklerini hem de ihracat açısından coğrafi yayılımı sürdürerek bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmeye odaklandıklarını vurguladı. Bayi portföylerini genişletmek için çalıştıklarını belirten Savcı, mevcutta yer aldıkları ülke pazarlarındaki bayi ağını büyütürken, potansiyel olarak gördükleri pazarlarda da yeni bayilikler verdiklerini söyledi.