Isıya dayanıklı, su geçirmez ve yanmaz olmasından dolayı Aerogel, endüstriyel ve inşaat alanlarında üstün performansı ile enerji tasarrufu sağlıyor. Aerogel, nano gözeneklere ve yüzde 100 hidrofobik yapıya sahiptir. Ayrıca ürün çatı, pencere,  duvar gibi alanların enerji ve ses yalıtımında ideal kaplama malzemesi olarak öne çıkıyor. Bunların yanı sıra son derece düşük ısı iletkenliği ve -200C - 650 C arası ısıya dayanıklı olması ile enerji veriminde artış sağlıyor. Aerogel, dayanıklılığı, 3-10 mm. kalınlığındaki ince yapısı, esnekliği ile her türlü alana ve şekle uygulanabiliyor, ayrıca yük sıkışması altında dahi fiziksel özelliklerini koruyor. Bununla birlikte sahip olduğu özgün bileşimi ile de en iyi yangın dayanım performansını (Euroclass A2)kullanıcılarına sunuyor. 

ÜSTÜN PERFORMANS

Binalardaki zemin, çatı, kiriş, kapı ve kolonlar üzerindeki ısı köprüsü; sanayi alanında da depo, boru, buzdolabı, motor, kaput, fırın,  şasi gibi metal alanların yalıtım ve kaplamalarında sunduğu üstün performans ile yalıtım teknolojisinde gelinen son noktayı Aerogel temsil ediyor. Anpa yalıtım çözümlerinden olan Aerogel, Türkiye genelinde tam 20 yıllık garanti güvencesiyle satışa sunuluyor. 
50 yılı aşkın motor üretim ve pazarlama tecrübesiyle Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Anadolu Motor, sektörün öncü firmalarındandır. Anadolu Motor, Lombardini lisansı ile başlayan motor üretimini kendi markası “ANTOR”la devam ettiriyor. Ayrıca firma aralarında İtalya’nın da bulunduğu 50’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Anadolu Motor, üretimini yaptığı ANTOR markalı motorların yanı sıra, ithalat ve üretimini gerçekleştirdiği motopomplar, çapa makineleri, dizel ve benzinli motorlu jeneratörleri kapsayan geniş ürün portföyünü ANTRAC markası ile sunuyor. Ayrıca firmaHONDA MARINE dıştan takma deniz motorları, HONDA Güç Ürünleri ve LOMBARDINI dizel motorların da distribütörlüğünü yapmaktadır. Anadolu Motor ve İtalyan Argo Tractors ortaklığı ile 2017 yılında kurulan Anadolu Landini firması ise hem, 50-75 beygir gücü arasındaki modellerin Türkiye’deki üretimini hem de Landini markalı traktörlerin distribütörlüğünü gerçekleştirmektedir. Traktör ve güç ürünlerine yönelik geniş yedek parça portföyünü de Anadolu Motor,  ANPA markası ile müşterilerine sunmaktadır. Anadolu Motor, ileri teknolojiyi kullanarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Bu anlamda Türkiye’nin 81 ilinde 200 bayi ve 400 anlaşmalı servis ile hizmet vermektedir.