Müşteri memnuniyeti odağı ile çalışmalarını sürdüren Çoruh Çatı, kaliteli ürün ve hizmetiyle inşaat sektörüne fayda sağlayan isimler arasında yer alıyor. Çatının önemine dikkat çeken Çoruh Çatı Yöneticisi Orhan Çoruh ile çalışmalarını konuştuk. 

Sonbaharın gelmesi kışın yaklaşmasıyla yağmur yağışları artacak. Yağmur suyu indirme sistemlerinin avantajı nedir? Yağmur suyu indirme sistemlerinin tercihinde, uygulamasında neye dikkat edilmeli?

Yağmur indirme sistemi günümüzde tüm çatılarda kullanılmaktadır. Günümüzde hem çatıların dayanıklı olması hem de suyun malzemeler üzerinde etki etmesine engel olmak için kesinlikle kullanılması gereken bir sistemdir. Çatıda dış koşullardan gelen suyun düzgün ve sağlıklı tahliye edilebilmesi için yağmur indirme sistemlerinin uzun ömürlü olması gerekmektedir.Tüm borular iç içe geçmelidir. Gizli askı ve bağlantı elemanları vardır.

Ajandanızda hangi projeler var, bu projelerde yaptığınız çalışmayı anlatır mısınız?

Olabilecek projeleri kestiremiyoruz. Daha çok nakit ve finans konusunda bizi zorlamayacak projelere yoğunlaşıp, onlarla çalışmak için üstümüze düşen çalışma prensiplerini gerçekleştirmeye çaba gösteriyoruz.