Ürün ve hizmet kalitesi ile öne çıkan Yağmur İskele Sistemleri, prestijli projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.  Kocaeli Gebze’de yer alan fabrikalarında ileri teknoloji ile iskele ve kenar koruma sistemleri üretimi yapan markanın çözüm sunduğu projeler arasında Metropol AVM de yer alıyor.
Yağmur İskele Sistemleri, İstanbul’da hayata geçen Metropol AVM projesinin yapımına Yağmur Flanşlı İskele Sistemi ve kenar koruma sistemleri ile katkı sağladı. 

YAĞMUR FLANŞLI İSKELE SİSTEMİ İLE HIZLI ÇALIŞMA İMKANI

Benzersiz bağlantı tekniği nedeniyle güvenli ve sağlam bir biçimde dik bileşenler üzerine kaynaklanmış ‘’ flanş’’ diye ifade edilen çok yönlü sekiz bağlantı noktası bulunan dikey bağlantı elemanı ve çelik döküm kurtağzı isimli kilitleme mekanizması bulunan yatay bağlantı elemanlarından oluşan Flanşlı İskele Sistemi, projede güvenli ve hızlı çalışma imkanı sundu. 
Flanşlı İskele Sistemi’nin dikey bağlantı elemanlarının her flanşına ayrı yönlerden sekiz adet yatay veya çapraz bağlantı elemanı montaj yapılabilmekte. Bu sistem yatay elemanlara bir dikmenin çevresinde 360 derecelik hareket kabiliyeti verir. Böylece bina yüzeyindeki her türlü girinti ve çıkıntıya uyum sağlayarak pratik bir iş akışı sağlar. Her türlü flanş aralığına uygun bir biçimde üretilen yatay bağlantı elemanları, çapraz bağlantı elemanları ve topukluklar ile sistem güvenliği en üst düzeydedir. Yalnızca 500 gr’lık çekiç yardımıyla kurtağzı geçişi ile flanşa bağlantı yapılır ve kama ile sıkıştırılabilinen Flanşlı İskele Sistemi, kurulumu ve sökümü oldukça hızlıdır.  Alt ayar millerine eklenen tekerlekler yardımı ile de sistem hareketli iş iskelesi olarak kullanılabilmektedir. 
Yağmur İskele Sistemleri’nin üretimini yaptığı TS EN 13374 sertifikasına sahip kenar koruma sistemleri de  Metropol AVM projesinde kullanıldı.