İşinde uzman ekibi ve fabrikasında bulunan üst düzey makinaları ile 3 boyutlu tasarımlar ve milimetrik hesaplamalarla müşterilerine hizmet veren Sima Cephe, geniş ürün yelpazesiyle yapı projelerinin en önemli destekçileri arasında yer almaya devam ediyor. Konut, kültür sanat, AVM gibi farklı tipolojideki yapıların yanı sıra ofis, tesis gibi projelerde de tercih ediliyor. Dünya devi World Medicine ise bu isimlerden biri. Tekirdağ Çerkezköy’de yeni bir yatırım yapan marka, bu büyük projenin dış cephe çalışmalarında Sima Cephe ile çalışmayı tercih etti. 

MAKSİMUM VERİMLİLİK

Profesyonel kadrosu ve sahip olduğu teknolojiyle projelere değer katan Sima Cephe, World Medicine projesinde kompozit levha, silikon giydirme cephe, rüzgarlık, fotoselli kapı, panik bar yangın kapısı, ısı yalıtımlı alüminyum doğrama, lamine cam kaplama, cam korkuluk ve alüminyum perfore mesh uygulamaları gerçekleştirecek. 

Sima Cephe, çalışmalarında sistemli ve koordineli bir şekilde hareket ederek mevcut koşulları optimum seviyede kullanıp müşterilerine genç ve dinamik kadrosuyla maksimum verimlilik sunmaya devam ediyor