Wilo, yüksek verimli pompa çözümleriyle Türkiye’nin önde gelen inşaat projelerine enerji tasarrufu konusunda çözüm sağlamaya devam ediyor. Wilo şimdi de İhlas İnşaat Grubu’nun Avcılar Ispartakule, Bizim Evler 8, Büyükçekmece’de Bizim Evler Güzelce ve Beylikdüzü Marmara Evleri 4 projeleri için anlaşma gerçekleştirdi. Anlaşma kapsamında Wilo İhlas İnşaat Grubu’nun projelerinde dünyanın ilk akıllı pompası unvanına sahip Stratos MAXO ürününü, ısıtma, hidrofor, yangın ve atık su ürün gruplarındaki pompa sistemlerini kullanacak. Enerji verimliliği yüksek çözümleri ile bu üç projeye katma değer sağlayacak.

DÜNYANIN İLK AKILLI POMOPASI SEÇİLDİ 

İhlas İnşaat Grubu’na ait Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 projelerinde, Wilo’nun dünyanın ilk akıllı pompası unvanına sahip Stratos MAXO ürünü kullanılacak. İlaveten ısıtma, hidrofor, yangın ve atık su ürün gruplarında da Wilo’nun pompa sistemleri de tercih edildi. Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisini pompa dünyasına taşıyan Stratos MAXO; sistemde maksimum verimlilik sağlaması, yüksek enerji tasarrufu sunması ve kullanıcı dostu olması sayesinde karmaşık sistemlerde dahi kolay kullanım imkanı tanıyarak kullanıcılarını bugünden geleceğin teknolojisi ile buluşturuyor. 

SON TEKNOLOJİ İLETİŞİM BECERİLERİN SAHİP 

Dünyanın ilk akıllı pompa Stratos MAXO, son teknolojiye ait iletişim becerilerine sahip. Bluetooth ara yüz teknolojisi ile mobil cihazlara doğrudan bağlanabiliyor, uzaktan erişim özelliğiyle tüm verilere anlık olarak ulaşılabiliyor, pompa açma-kapama gibi işlemleri de yapabiliyor. Stratos MAXO’yu akıllı bir pompa haline getiren en önemli özelliklerden bir diğeri de “Wilo Net” teknolojisi. Bu teknoloji, sistemdeki diğer Wilo ürünleriyle etkileşim kurmaya olanak sağlıyor.