Dünyayı etkisi altına alan pandeminin etkisiyle her alanda dijitalleşmenin önemi artarken, plastik boru sektörünün önde gelen firmaların da Wavin de çalışanlarına ve müşterilerine pek çok konuda dijital çözümler sunuyor.

"LAUNCHPAD PROJESİYLE ÇALIŞANLARIMIZA DESTEK VERİYORUZ"

Covid-19'un dijitalleşme çalışmalarını ve seviyesinin önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken Wavin Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü Serap Uzun, bilhassa pazarlama faaliyetlerinin büyük oranda dijital platformlara taşındığını söyledi.

Gelecek dönemde de tüm alanlarda dijitalleşmenin daha fazla artacağını kaydeden Uzun, "Bu doğrultuda, globalde başlatılan LaunchPad inovasyon projesini yürütüyor, çalışma arkadaşlarımızın  yenilikçi fikirlerini duyurmaları konusunda onları cesaretlendiriyor ve çalışmalarına destek sağlıyoruz." diye konuştu.   

EN SESSİZ BORUYU SEÇME İMKANI VERİYOR

Sessiz borunun mucidi olan firma, atık su tesisatına yönelik yeni ses kontrol hesaplama aracı geliştirdi.

Söz konusu araçla atık su projelerindeki ses seviyelerini farklı parametrelere göre hesaplamasının yanında web üzerinden tesisattaki seslerin ölçülmesine, projelerin ses seviyesini bildirerek mühendislerin ve uygulamacıların en doğru sessiz boruyu seçmesine olanak tanıyor.

Proje ile ilgili verilerin kayıt yaptırılarak hesaplama aracına girilmesi yeterli olurken, ölçüm sonuçları sistem üzerinde hızlıca hesaplanmasının ardından detaylı rapor e-posta yoluyla hesaba gönderiliyor. 

AKADEMİ, 10 ONLİNE SEMİNER GERÇEKLEŞTİRDİ

Firmanın bünyesindeki Wavin Academy pandemiyle birlikte dijital platformlara taşıdığı eğitimlerine aralıksız devam ediyor. Geçen seneden beri toplam 10 webinar gerçekleştirilirken, webinarlar kapsamında sektörle ilgili önemli konular hakkında bilgiler verildi.

Söz konusu eğitimlerde  “En Doğru Sessiz Boru Nasıl Seçilir?”, “Yerden Isıtma Boruları Seçilirken Nelere Dikkat Edilmelidir?” , “Yerden Isıtmada Alternatif Otomasyon Çözümleri”, “QuickStream Sifonik Sistem ile Yağmur Suyu Tahliyesi”,  “Covid-19'un Yayılmasında Atık Su Tesisatının Etkisi ve Alınabilecek Önlemler” gibi birbirinden farklı konular sektör paydaşlarına sunuldu. 

TASARIMCIYA REHBERLİK EDEN "AKILLI ASİSTAN"

Firmanın mühendislere yönelik hazırladığı Bim/Revit paketleriyle, boru sistemlerinin BIM modeli tasarımları hızlanıyor.

Tasarımcının işini kolaylaştıran paket içinde sunulan ‘Akıllı Asistan’ özelliği, tasarımcıya bağlantıların olması gereken şeklini önererek yol gösteriyor.

Şirketin web sitesinden ücretsiz indirilebilen paket ile kataloğu incelemeye ya da ürünü ayrıntılarıyla bilmeye gerek kalmadan pratik önerilerle bir nevi kılavuzluk ediliyor.