Plastik boru sektörüne yön veren çalışmalara imza atan Wavin, prestijli yapıların çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Marka bu kapsamdaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Ataköy’ün merkezinde bulunan Medicana Ataköy Hastanesi projesinde Wavin’in  10dB den daha az ses seviyesi ile dünyanın en sessiz borusu olma ünvanını elde eden Wavin AS+ boru ve ek parçaları tercih edildi. Bu sayede Wavin, Medicana Ataköy Hastanesi’nin atık sularının doğru yönetilmesine destek olurken, projenin gereksinimi doğrultusunda atık suyun en iyi şekilde  bertaraf edilmesine katkı sağlıyor.

BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

WAVİN AS+ İLE KONFORLU ATIK SU DENEYİMİNE OLANAK TANIYOR

Hayata geçen tüm projelerde, kabul edilebilir ses seviyesi yerel mevzuatlara gore belirleniyor. Ürün gamında yer alan farklı özelliklere sahip sessiz boru alternatifleri ile Wavin, tüm proje itiyaçlarına eksiksiz çözüm sağlıyor. Alanında tek olan ve 2019 yılında tasarımının yenilendiği Wavin AS+ ile hastanenin ihtiyaç duyduğu sessizlik ve konfor en iyi derecede sağlanıyor. Göz alıcı tasarımı ve kompakt yapısı projelere fark katarken, küçük ve dar alanlarda kolay uygulanması ve birçok üstün teknik özelliği uygulamacılara da büyük avantaj sağlıyor.