Kurulduğu 1971 yılından beri; konut, otel, ticari, sosyal ve kamu projeleri, sanayi yapıları, sağlık merkezleri, eğitim tesisleri ve spor tesisleri alanında birçok projeye mekanik tesisat çözümleri ile hayat veren Wavin, 50. yılını fidan dikimi ile kutluyor ve bu kapsamda "50. Yıl Bahçesi" projesini hayata geçiriyor. 

"33 ADET FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Wavin Genel Müdürü Fatih Asal, firmalarının 2020 yılında açıkladığı global amacıyla tüm dünyada sağlıklı ve sürdürülebilir ortamlar inşa etmeyi  hedef olarak belirlediklerini, sürdürülebilirliğin temelindeki doğa ve doğal kaynakları korumak ilkesinden yola çıktıklarını ifade etti.

 

Ağaçlandırmanın sürdürülebilir bir gelecek için büyük önem taşıdığını kaydeden Asal, "Ormanların kısa biz zaman dilimi içerisinde hızla yok olduğunu ve buna paralel olarak küresel iklim değişikliğinin etkilerinin yıllar geçtikçe daha da arttığına şahit oluyoruz. Bu nedenle tek bir fidan dikiminin dahi doğamıza katkı sağlayacağını biliyoruz. Bizler de bu doğrultuda 50. kuruluş yıl dönümümüzde '50. Yıl Bahçe'sine imza attık ve fabrika bahçemizde 33 adet fidan dikimi gerçekleştirdik." diye konuştu.

"ULUSAL VE ULUSLARARASI BİRÇOK PROJEDE YER ALDIK"

Şirketlerinin kuruluşundan bugüne konuttan ticariye, sosyalden sanayiye birçok farklı projede mekanik tesisat çözümleri ile hayat verdiğinin altını çizen Asal, 50 yıllık geçmişlerinde Türkiye'nin 81 şehrinin yanı sıra İtalya'dan İskoçya'ya, Çekya'dan Almanya'ya, Hollanda'dan BAE'ye kadar farklı seçkin projelere yenilikçi çözümler sunduklarını ve sunmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Asal, bu doğrultuda hayata geçirdikleri projeleriyle iş ortaklarının isimlerini verdiklerini belirterek, "50 yıla sığdırdığımız sayısız başarımızla taçlandırdığımız 50. Yıl Bahçe’mizde diktiğimiz 33 fidana en az 25 yıldır iş ortağımız olan müşterilerimizin adını verdik ve müşterilerimizin ismini kütüklere çaktık. Bu çalışmamız ile sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağladığımız için son derece mutluyuz." şeklinde konuştu.