ADERAN GLOBAL'DEN YENİ PROJE: "ARASTA" ADERAN GLOBAL'DEN YENİ PROJE: "ARASTA"

Kombinin en verimli ve tasarruflu şekilde kullanımı için oda termostatlarının mutlaka kullanılması gerektiğinin altını çizen Warmhaus, bu kapsamda kullanıcılar için ürün gamında farklı alternatifler sunuyor. 

KABLOLU VE KABLOSUZ FARKLI SEÇENEKLER MEVCUT

Warmhaus kullanıcılara tercihlerine göre kablolu ve kablosuz olarak farklı oda termostatı seçenekleri sunuyor. Oda termostatları özellikleri ile sadece ekonomik yönden tasarruf sağlamıyor aynı zamanda çevre dostu çözümler sunuyor. Oda termostatları ile kombinin yaz/kış/kapatma modları değiştirebiliyor, oda sıcaklığına göre 0,1 derece hassasiyetle modülasyonlu çalıştırılabiliyor, kalorifer ve kullanım suyu sıcaklığı 1 derece hassasiyetle ayarlanabiliyor. Termostat, Dış Hava Sıcaklık Sensörü ile uyumlu çalışarak otomatik kalorifer suyu sıcaklık ayarını düzenliyor. Bu sayede dışarıda hava şartları değiştikçe kombi kalorifer sıcaklık ayarının değiştirilmesi gerekmiyor.  

Haftanın her günü için ayrı veya blok program ve her gün için 6 saat dilimine kadar programlama yapılabiliyor. Warmhaus’un tüm oda termostatlı kumanda ünitelerinde bulunan Program Saati özelliği ile kullanıcı evde bulunduğu saatlere göre konfor ve bulunmadığı saatlere göre de düşük/ekonomi sıcaklıklarını ayrı ayrı belirleyebiliyor. Bu sayede hem tasarruf sağlanıyor hem de ev kolay ısınıyor.  Uyuma veya oturma zamanına göre ekonomi ve konfor sıcaklıklarını ayrı ayrı oluşturabiliyor. Tatil veya uzun süreli evde olmama durumunda ise donma koruması modunda bırakılabiliyor. 

RECOWA İLE KOMBİYE HER YERDEN ERİŞİM

Warmhaus RecoWa Wi-Fi Akıllı Oda Termostat Seti kolay görülebilen ışıklı büyük ekranı ve yalnızca iki butonu ile çok kolay bir kullanım sağlıyor. Oda Termostatı ile bulunduğu odaya göre sıcaklık kontrolü yapılabiliyor. RecoWa Wi-Fi Akıllı Oda Termostatı RecoWa Uygulaması ile kullanıldığında, kullanıcı istediği yer ve istediği zamanda internet bağlantısı olan Android veya iOS işletim sistemine sahip cep telefonu ve tabletten rahatlıkla kombisinin tüm özelliklerine erişebiliyor. RecoWa’nın farklı kullanım modları istenilen zamanda ihtiyaç kadar ısınmayla kullanıcıya dikkate değer bir tasarruf sağlıyor.  

“Haftalık Programlama” özelliği haftanın her günü için farklı zaman dilimlerinde farklı sıcaklık ayarlama olanağı sunuyor. Bu özellik ile kullanıcılar yaşam tarzlarına ve evlerine göre ısıtma programı oluşturabiliyor. Uygulamanın 4 ek kullanıcıya kadar tanımlanabilmesi sayesinde evin farklı bireyleri tarafından kombi kontrol edilebiliyor.