Mavinin ve yeşilin birleştiği, eşsiz manzaralara sahip Özdere sahilinde yükselen Von Resort, ziyaretçilerinin sağlığına ve konforuna verdiği önemi, tüm kapalı alanlarının iklimlendirilmesinde Doğu İklimlendirme’nin Klima Santrallerini tercih ederek bir kez daha gösteriyor. 

HANGİ ÜRÜN VE MARKASI KULLANILDI?

Doğu İklimlendirme, bu prestijli projede, ulusal ve uluslararası pazarda FOUR SEASONS markası ile lanse ettiği, 1.000-100.000 m^3/h debi aralığında 30 farklı modelde, Eurovent etiketi ile üretimini gerçekleştirdiği Klima Santralleri ile yerini alıyor.

DOSİDER YÖNETİM KURULU ANKARA'DA ISITMA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ DOSİDER YÖNETİM KURULU ANKARA'DA ISITMA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ

TÜRKİYE TURİZMİNE ÖNEMLİ KATKILARDA BULUNACAK

İzmir Menderes’te, denize sıfır 36 bin metrekare araziye sahip Von Resort, yaklaşık 8 bin metrekare kapalı alan, 350 oda ve 870 yataklık kapasitesi ile Türkiye turizmine önemli katkılar sağlayacak.

Misafirlerine doğa ile iç içe tatil yapma imkanı sunan 5 yıldızlı projede, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj odaları, hamam, sauna gibi hizmetler de sunulacak.