Yaşamı kolaylaştıran çözümler üreten VitrA tarafından geliştirilen akıllı yüzey teknolojisi V-Safe, tüm seramik zeminlerde keyifli ve güvenli adımlara imza atıyor.

Söz konusu teknoloji, özel yüzeyi sayesinde güvenli yaşam alanlarına zemin hazırlarken, geniş bir yelpazede çeşitli ihtiyaçları karşılıyor.

SUYUN YÜZDE 40'I ŞEBEKELERDE KAYBEDİLİYOR SUYUN YÜZDE 40'I ŞEBEKELERDE KAYBEDİLİYOR

İÇ VE DIŞ MEKANLARDA TERCİH EDİLİYOR

Kaymayan ve kolay temizlenebilen yüzeyler sağlayan teknoloji, endüstriyel alanlarda, banyo ve mutfaklarda, yüzme havuzu ve SPA’larda, bebek ve çocuk odalarında ve daha birçok mekanda kullanılabiliyor.

Markanın akıllı yüzey teknolojisi, özellikle ekstra hijyen, dayanıklılık ve güvene ihtiyaç olan bütün iç ve dış yaşam alanlarında tercih ediliyor. 

ENDÜSTRİYEL ALANLARDA ÜST DÜZEYDE KAYDIRMAZLIK SAĞLIYOR

Dış mekanlara özel V-Safe Industrial, endüstriyel alanlar için en yüksek seviyede kaydırmazlık özelliğini barındırıyor.

Bebekler ve çocuklar için güvenli yaşam alanları oluşturan V-Safe Mini; kaydırmaz, yumuşak dokunuşlu ve hijyenik yüzeyler sunarken, ıslak alanlara özel tasarlanan V-Safe Wet ise kaydırmazlığının yanı sıra, kolay temizlenmesi ve hijyenik olmasıyla da ön plana çıkıyor.

Dış mekanlara özel olarak geliştirilen V-Safe Outdoors da yüksek derecede kaydırmazlığın yanında aşınma ve hava koşullarına karşı dayanım gibi özellikleriyle beraber geliyor.