Yoğun kullanım alanı olan otoparkların su, klorür, nem gibi dış etkenlere karşı korunması için doğru su yalıtımın uygulanması önemli. Özellikle zemin katı otoparklarında su yalıtımı uygulanması yapı sağlığını olumlu etkilediği gibi fiziksel ve görsel sürdürülebilirlik de sağlamaktadır. Yapılarda çeşitli şekillerde ortaya çıkan su ve nem etkisinin hem yapıya zarar vermesini hem de su birikintilerine neden olmasını engellemek amacıyla mutlaka su yalıtımının uygulanması gerekiyor.

SUYA VE NEME KARŞI ETKİLİ ÇÖZÜM SUNUYOR

Kryton markasının Türkiye distribütörü olan Vibra A.Ş. su yalıtımı çözümleriyle otoparklara da etkili çözüm sunuyor. Otopark projelerine KIM (HS), Krystol Plug, Krystol T1 ve Kyrtonite diye isimlendirilen kendiliğinden şişen bant gibi ürünlerle hizmet veren marka, tüm bu ürünleriyle otopark projelerine paket çözüm sunuyor. 
Krystol Internal Membrane (KIM) isimli ürün beton içerisine aktarıldığında beton performansını ciddi oranda artırarak, kalite değerlerini bir üst sınıfa taşıyor. Beton içerisindeki tüm boşlukları doldurarak betonu su geçimsiz hale getiren ürün, bu özellikleri nedeniyle betonun yerleşmesine ve su geçimsiz beton elde edilmesine katkı sağlıyor. Krystol Internal Membrane, temelden ya da duvardan gelen suyun, betona nüfuz etmesini engelleyerek suyun donatıya zarar vermesinin önüne geçiyor. Su ve yer altı kimyasallarıyla mücadele eden ürün beton donatısıyla birlikte binanın kullanım ömrünü uzatarak sağlıklı bir yaşam alanı sunuyor.