İZOCAM'A 3 AYRI PRESTİJLİ ÖDÜL! İZOCAM'A 3 AYRI PRESTİJLİ ÖDÜL!

ENERJİ TASARRUFU, KONFOR, TASARIM VE MONTAJ ESNEKLİĞİ

Modern şehirlerin ihtiyacı olarak ortaya çıkan VRF klima sistemlerinin, proje ofisleri ve yatırımcılar için ideal çözüm sunduğuna dikkat çeken Güler, "Değişken debili sistemler olarak adlandırılan VRF sistemleri bir dış üniteyle ve gaz akış dağıtıcıları yardımıyla birden çok iç ünitenin birbirinden bağımsız olarak kontrol edilebildiği klima sistemleri olarak tanımlanıyor. Sistemin içinde farklı kontrol üniteleri ve bağlantı boruları da yer alırken, VRF klima sistemleri gün geçtikçe yapılarda daha fazla tercih edilmeye başladı. Konfor iklimlendirmesi söz konusu olduğunda kullanıcılar birçok avantajı da beraberinde getiren VRF sistemlerine geçiş yapıyor. Sistemin tercih nedeni olmasında enerji tasarrufu, konfor, tasarım ve montaj esnekliği gibi avantajlar ön plana çıkıyor" şeklinde konuştu. 

VESTEL PROJE ORTAĞIM İKLİMLENDİRME ÇÖZÜMLERİ

HER İHTİYACI KARŞILAYABİLECEK ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Vestel’in VRF serisi olan V6 ailesinin, geniş kapasite aralığı, enerji yönetim sistemi, buhar enjeksiyonlu kompresör, güç koruması ve iki kademeli ara soğutma gibi son teknoloji özellikleri ile sektörde fark yaratmaya devam ettiğini kaydeden Güler, "Uzun yıllardır split klimalar ile yer aldığımız iklimlendirme sektöründe, 2015 yılında satışına başladığımız VRF klima sistemlerinin de eklenmesiyle split klima, multi klima ve VRF klima sistemi ürün gruplarıyla her ihtiyacı karşılayabilecek çözümler sunuyoruz. Vestel, VRF ürün gamında yer alan V6 ve V6i serileri ile kapasite ve verimlilik değerleriyle sektördeki öncü konumunu sürdürüyor" açıklamasında bulundu.

VRF KLİMA SİSTEMLERİ YAŞAM ALANLARINA KONFOR GETİRİYOR

Oteller, büyük tesisler, kamu binaları gibi projelerde konforun en iyi şekilde sağlanabilmesi için, kullanılacak iklimlendirme sisteminin sessiz ve düşük güç tüketimine sahip olup bakım kolaylığı sağlamasının öncelikli olduğuna dikkat çeken Güler, "Vestel V6 ve V6i serisi VRF dış ünitelerin gece sessiz çalışma modu sayesinde ses seviyesi 15 desibel (A) azaltılabilir. Vestel V6R serisi ısı geri kazanımlı dış üniteler ile iklim geçişlerinde aynı sisteme bağlı olan farklı odaların bir kısmında ısıtma yapılırken, bir kısmında soğutma yapılabilir. Özellikle otel projelerinde sıklıkla kullanılan gizli kanallı tip iç üniteler kompakt boyutu ve tasarımı sayesinde kurulum ve bakım kolaylığı sağlar. Asma tavan içine gizlenebilen bu iç üniteler, estetik bir çözüm sunar ve hava filtreleriyle hijyenik bir ortam oluşturur. Ayrıca duvar tipi iç üniteler gelişmiş BLDC fan teknolojisiyle düşük enerji tüketimi ve düşük ses seviyesine sahiptir" diye konuştu.