Hangi ürün ve sistemlerinizle hedef kitlenize çözüm sunuyorsunuz?
Vestel Proje Ortağım olarak, TV, ankastre, aydınlatma, iklimlendirme ve elektrikli araç şarj istasyonu ürün gruplarının tümünde çözümler sunuyor, gücümüzü de tüm ürünlerimizde kullanıyoruz. Yer aldığımız projelerde geniş ürün grubumuzla, projelendirme aşamasından anahtar teslimine kadar her aşamada değer oluşturuyoruz.
Vestel Proje Ortağım İklimlendirme Çözümleri, son teknolojiyle donatılmış Vestel V6 serisi VRF sistemleri ile en özel projelere değer katıyor. Plakalı eşanjör ve arttırılmış buhar enjeksiyonu ile verimlilikte fark yaratan V6 serimiz ile; kendine özgü estetik tasarımı, malzeme kalitesi ve özel dizaynı ile yüksek dayanımı sayesinde uzun yıllar en üst düzey konforu sunmayı garanti ediyoruz. Tek gövdede 2 HP aralıklar ile 8 HP-32 HP kapasite sunan Vestel V6 VRF Serisi, tek soğutucu akışkan sistemde maksimum 96 HP kapasiteye ulaşabilen dünyanın en büyük kapasiteye sahip ürün serilerinden biri. Daha yüksek kapasitede tek merkezden iklimlendirme için geliştirilen V6 serisi, uzun borulama mesafeleri ve üst düzey enerji verimliliğiyle doğaya saygılı yatırımların hayata geçmesinde rol oynuyor.  
Vestel’in yeni nesil VRF serisi V6 ailesi, geniş kapasite aralığı, enerji yönetim sistemi, buhar enjeksiyonlu kompresör, güç koruması ve iki kademeli ara soğutma gibi son teknoloji özellikleri ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

Çözümlerinizin enerji verimliliğini sağlamadaki rolü nedir?
Vestel markamızın sürdürülebilirlik vizyonuyla hareket ediyor, enerji dostu ve yüksek verimlilik sağlayan ürün gruplarımızla yer aldığımız projelere değer katıyoruz. Bireysel çözüm gerektiren projelerden sistem çözümü gerektiren projelere kadar bütün alanlar için çevreye duyarlı iklimlendirme çözümleri sunuyor.

Fonksiyonun yanı sıra konfor da günümüzde iklimlendirme sektörü için önemli bir kriter. Bu konuda ürünlerinizin potansiyeli nedir?
Ürünlerimizin her biri yüksek kalitede ve üstün dizayn özellikleriyle üretiliyor. Kullanım kolaylığı sunmasının yanında ürünlerimiz, bulunduğu yeri ve kullanıcılarını yüksek konfor ve rahatlıkla buluşturuyor. Yüksek kapasitelere ulaşan ürünlerimiz tek merkezden kontrol edilebiliyor, üründen yararlanacak kişileri de enerji verimli ve yüksek kaliteli iklimlendirme çözümleriyle buluşturuyor.

DOKA TÜRKİYE "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALDI DOKA TÜRKİYE "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALDI

Yakın zamanda gündeminize taşıdığınız ya da taşıyacağınız yeni bir ürün ya da çalışmanız oldu mu?
Yeni nesil VRF serisi V6 ailesi, en yeni ve en güncel ürünümüz. Geniş kapasite aralığı, enerji yönetim sistemi, buhar enjeksiyonlu kompresör, güç koruması ve iki kademeli ara soğutma gibi son teknoloji özellikleri ile dikkat çekiyor. 
Vestel olarak her zaman teknolojiye yön veriyor, tüketici beklentilerini önceliklendiren yapımızla yeni teknolojiler geliştirmek için çalışıyoruz. Sektörde gördüğümüz bir ihtiyaç veya beklenti olması halinde yeni ürün ve güncellemelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Çözüm sunduğunuz projelere örnek verir misiniz?
Yakın zamanda Petrol İş Eğitim ve Sosyal Tesisi’nde Vestel VRF klima sistemleriyle yer aldık. Antalya, Kundu Oteller Bölgesinde bulunan Türk Radyo ve Televizyon Kurumu’na ait 630 yatak kapasiteli tesisin iklimlendirilmesinde Vestel VRF klimalarımızla yer aldık. Bu projelerle birlikte bugüne kadar inşaat, eğitim kurumu, sanayi, fabrika, hastane, OSB, restoran, otel, kurumsal ofis, AVM ve mağaza, spor tesisi, müze ve kütüphane projesi gibi yüzlerce projede yer aldık, yeni projelerde olmaya devam edeceğiz.

Kentsel dönüşüm projelerinde yer almayı planlıyor musunuz?
Vestel Proje Ortağım olarak yapı ve inşaat alanında çok çeşitli projelerde yer aldık, iş birliği fırsatı olması halinde farklı projelerde yer almaya devam edeceğiz.

Bu yıla yönelik hedefleriniz neler?
Vestel olarak tüm faaliyetlerimizi yaşadığımız dünyaya ve bizden sonra gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı gözeterek gerçekleştiriyoruz. Vestel Proje Ortağım olarak çevreci ürünlerle bireylerin karbon ayak izlerini azaltmalarına destek oluyoruz.
"Vestel’le Olur Neden Olmasın" marka stratejimizle günün ihtiyaçları ve müşteri beklentilerine yönelik çözümler geliştiriyor, Vestel teknolojisini ihtiyaç duyulan her noktaya ulaştırıyoruz. Pandemi döneminde aşı dolabı ve UV-C filtre çözümleri, elektrikli araçların yaygınlaşması ile şarj istasyonu ve batarya ürünler geliştirdik. Tüm bu örnekler olmaz denileni yaptığımızı ve yeni ihtiyaçlara yönelik ürün ve çözüm geliştirmek için teknolojimizle her an hazır olduğumuzun birer göstergesi. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz.