Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmalarının ortak girişimiyle Ankara'da hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazalarının satışına başlandı.

"2022'NİN SONUNDA TESLİMATLARI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Toplamda 72 bin metrekare proje alanına sahip, 11 blok olarak yükselen 1000 konutlu yapısı ve karma konseptiyle dikkat çeken Velux Ankara, 6 bin 500 metrekare alana sahip açık AVM konseptiyle birlikte toplam 3 bloktan oluşan ve 133 mağaza ile geniş bir meydan alanı sunuyor.

Projelerine ilişkin konuşan Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, “2021 Ocak ayında temellerini attığımız projede çalışmalarımız hızla devam ederken, şu ana kadar inşaatın yüzde 40’ını tamamladık. 2022 yılı Aralık ayında ise daire sahiplerine teslimatlarımızı gerçekleştireceğiz. Satışları devam eden projemizde cadde ve meydan mağazalarını da satışa açmış bulunuyoruz” diye konuştu.

"ANKARA'DA KONUT SATIŞLARINA BÜYÜK TALEP VAR"

TÜİK rakamları doğrultusunda 2021 yılının ilk 6 aylık döneminde başkent Ankara'da toplam 53 bin 575 konut satışının gerçekleştiğini aktaran Fırat, başkentte yıl genelinde en fazla satışın haziran ayında gerçekleştiğini söyledi.

Toplam 13 bin 401 konutun satıldığı şehirde, artan taleple beraber konut satışlarının son yıllarda ivmelendiğini dile getiren Fırat, "Ankara’nın kendine has tarihi dokusu, sahip olduğu sosyal ve kültürel zenginliğin yanı sıra, aldığı önemli yatırımlarla da dünya kenti olma yolunda her geçen yıl sürekli gelişim gösteriyor." ifadelerini kullandı.

"YENİ NESİL BİR REZİDANS YAŞAM TARZI SUNUYORUZ"

Projeleri ile Ankara'nın doğal güzelliklerine adapte olan, diğer yandan da modern hayatın tüm gereksinimlerini bir araya toplayan yeni nesil bir rezidans yaşam tarzı sunduklarını belirten Fırat, sosyal donatılarıyla farklılaşan projelerinde 18 bin metrekarelik kısmın sadece peyzaj alanı olarak ayrıldığını söyledi.

Fırat, 3 bin metrekare spor salonundan aktivite odalarına, davet, müzik ve sinema odasından satranç odasına ve kapalı yüzme havuzuna kadar etkinlik alanlarından oluşan sosyal alanları ile kullanıcıların ihtiyacına cevap verecek biçimde inşa edildiğini ifade etti.