Geçtiğimiz yılı değerlendirmek ve 2022 hedeflerini paylaşmak üzere iş ortaklarıyla bir araya gelen kombinin mucidi Vaillant, "Yarın İçin Bugünden Vaillant" konsepti ile canlı yayın formatındaki toplantıyı online olarak gerçekleştirdi. Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner de toplantıda başarıya giden yolda yapılması gerekenlere dair motivasyonu arttırıcı bir konuşma yaptı.

ISI POMPASI VE KASKAD GİBİ CİHAZLARDA HIZLI BÜYÜYECEK

Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel, salgının yarattığı olumsuz etkilere ve ekonomideki belirsizliklere rağmen 2021 yılındaki başarılı performansıyla iklimlendirme sektöründe fark yaratmaya devam eden Vaillant Türkiye'yi değerlendirdi. Zorlu geçen 2021 yılında pazar paylarını arttırıp büyümeye devam ettiklerini belirten Avdel, “Vaillant Türkiye olarak hedefimiz net; kombi, şofben, termosifon ve panel radyatörden oluşan geleneksel iş kollarımızdaki tüm kategorilerimizde büyümek ve pazar payımızı artırmak. Öte yandan  kaskad ve ısı pompası gibi cihazlarda da hızlı büyümeyi amaçlıyoruz. Teknolojide ve sürdürülebilirlikte, en verimli ürünleri üretip en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamak bizim iddiamız. 2022 yılında da bu doğrultuda aksiyon almaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


“HER ALANDA AYAK İZİMİZİ BIRAKMAYI HEDEFLİYORUZ” 

2021 yılında tüm iş kollarında harika sonuçlara imza attıklarına dikkat çeken Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu ise, “Ana iş kolumuz olan kombide pazarın daralmasına rağmen pazardaki gücümüzü koruduk. Yeni iş kollarında rekor büyümeler elde ettik. Isı pompasında en yüksek satış adetlerimize ulaştık. Gayemiz 'Ayak izi bırakmak.' Kalitemizle, ürün gamımızla, yaratmış olduğumuz müşteri deneyimiyle bu yıl da her alanda ayak izimizi bırakmayı hedefliyoruz" dedi.

“YENİLİKÇİLİĞİYLE BUGÜNÜN VE YARININ ÖNCÜSÜ”

Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan da, sürdürülebilirlik, verimlilik ve yüksek teknoloji sunma hedefleri çerçevesinde ürün gamlarını arttırmaya devam ettiklerini belirterek, "Yeni kombilerimiz yüksek sıcak su konforu, gaz adaptasyon sistemi ve yüksek verimiyle pazarda hak ettiği yeri aldı. Isı pompamız da pazarda müthiş bir etki yarattı. Tüketici nazarında 'yenilikçiliğiyle bugünün ve yarının öncüsü' imajımızı pekiştirdiğimiz bir sene geçirdik. 2022, pazardaki etkinliğimizin altını daha da çok çizeceğimiz, müşterilerimizin memnuniyetini daha ileriye taşımayı hedefleyeceğimiz bir yıl olacak” diye konuştu.

BAŞARILI YETKİLİ SATICILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ 

Toplantıda ayrıca "Performans", "VRF", "Yenilenebilir Enerji", "Kurumsal Yetkili Satıcı", "Tüketici Memnuniyeti",  "Vaillant Club Tüketici Kampanyası" kategorilerinde 2021 yılında başarılı iş sonuçlarına ulaşan yetkili satıcılar için ödül töreni de düzenlendi. Söz konusu kategorilerde öne çıkan yetkili satıcıların ödüllendirilirken her bölgenin ilk 3 yetkili satıcısı da açıklandı. Diğer yandan "Kalite Takımı" sıralamasında Türkiye'nin ilk 11 yetkili satıcısı ve "Aday Takımı" sıralamasında ise Türkiye'nin ikinci 11 yetkili satıcısı ödüle layık görüldü.

 

NİSAN AYINDA KİRA ARTIŞLARI: TİCARİ YÜZDE 57, KONUT YÜZDE 25 NİSAN AYINDA KİRA ARTIŞLARI: TİCARİ YÜZDE 57, KONUT YÜZDE 25