Babacan Port Royal İstanbul hangi kullanıcı profiline hitap ediyor?

İstanbul’un ana ulaşım akslarının kesişim noktasında yer alan Babacan Port Royal’den İstanbul’un en işlek yolu olan E-5 (D-100) Karayolu’na otoparktan çıkıp bağlanmak sadece bir dakika sürüyor. Proje 3. Köprü Bağlantı Yolu, TEM, O-3 karayolu gibi ana arterlere bağlayan Basın Ekspres yoluna da 1 dakika mesafede hastane, alışveriş merkezi, üniversiteler ve okullara çok yakın mesafede inşa ediliyor. Yeşilköy, Florya ve Ataköye komşu olan ayrıca neredeyse kapınızın önünde yer alan metro istasyonunu kullanarak ya da 200 metre mesafede yer alan metrobüs ile de hayatınızı kolaylaştıran çok özel bir lokasyonda yer alan projemizde oldukça geniş bir kullanıcı profiline sahibiz. 

Yabancıların projeye ilgisi nasıl?

Babacan Holding projeleri, gerek yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları gerekse yabancı vatandaşlar için güven duygularını oluşturacak her türlü altyapıya sahip olduğu için bütün kesimlerden büyük bir ilgi görüyor. Özellikle tapuların hazır olması, kurumsal kimlik altında hizmet alıyor olmaları ve projelerin teslime yakın veya hemen teslim olması bu tercihlerini etkileyen en önemli faktörleri oluşturuyor. Döviz fiyatlarının yükselişi ile birlikte sadece yabancı yatırımcı değil gurbetçilerin de satın alma hareketlerinde ciddi bir artış yaşanıyor. Gurbetçiler dövizdeki artışı bir fırsat olarak görerek sektörümüze yatırım yapıyor. Babacan Holding olarak Babacan Port Royal projemizde yabancı ilgisinin her geçen gün arttığını gözlemliyoruz.  Gurbetçilerin yoğun olarak yaşadığı ülkelerden ciddi bir taleple karşı karşıyayız. Yatırım başvurularında özellikle Almanya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsviçre, Belçika ve Avusturya gibi ülkelerde yaşayan gurbetçilerimiz dikkat çekiyor. Satışlarda Körfez Ülkeleri ve İran’ın ağırlığını hissediyoruz.

Projenin sosyal olanakları hakkında bilgi verir misiniz?

Atatürk Havalimanı arazisine yapılacak olan dünyanın en büyük 3.şehir parkı Millet Bahçesine ve 10 futbol sahası büyüklüğünde bir kent parkına komşu olarak yükselen Babacan Port Royal’de, öncelikle İstanbul’un merkezinde böyle bir yeşil alan manzarasına sahip olmak paha biçilemez. Aynı zamanda 1000 metrekare kapalı sosyal alanda fitness center, kapalı yüzme havuzu, sauna ve spa merkezi, Pilates odası, playstation odası, sinema odası ve organizasyon odalarına kadar tüm sosyal olanaklarımız mevcut.

Projede kullanılacak yapı malzemelerin tercihinde hangi kriterlere dikkat ediliyor?

Projelerimizde kullanılan en basit malzemeden en majör malzemeye kadar birinci önceliğimiz her zaman kullanıcı dostu olan yüksek kaliteli ve uzun ömürlü malzemeler tercih etmek.