Yüzme havuzlarının düzenli periyotlarda bakımlarının gerçekleştirilmesi ve temizlenmesi insan sağlığı açısından oldukça önemli. UZ-AR Mühendislik, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve de kaliteli çözümleri ile havuz projelerine fayda sağlayan markalar arasında. 1992 yılında temelleri atılan firma, kimyasal tedariki, servis ve uygulama kontrolü, sertifikalı operatörlerle verdiği bakım hizmetlerinin yanı sıra kimyasal üretimiyle havuz projelerine hizmet veriyor. 

Çalışmalarında kalite, çevre, iş güvenliği, bilgi güvenliğini kapsayan entegre yönetim sistemleriyle uyumlu sürdürülebilirlik politikasını, koşulsuz müşteri memnuniyetini, insan ve çevre sağlığı yaklaşımını yasal şartlara uygunluğunu ve dürüst ticaret anlayışıyla hareket eden marka, kimyasalları, su ve atık su arıtma sistemleri, havuz proje ve taahhüt işlemleri, işletme bakımlarıyla hizmet ve ürün yelpazesiyle hizmet yelpazesini her geçen gün geliştirmeye devam ediyor.  

İşletmeler, AVM’ler, konut siteleri, okullar ve hastaneler gibi suyun kullanıldığı her alan hizmet veren marka, aynı zamanda giren suyun kullanılabilir ve içilebilir kalitede olmasını sağlamak üzere gereken kimyasallar ve sistemlerle de hizmet sunuyor. Markanın atık su arıtma ve geri kazanımı faaliyetleri de bulunuyor. Havuz suyu kimyasalları için, gerek uygulama alanları gerekse içerik olarak birçok çözüm sunan UZ-AR Mühendislik; özel villa havuzları, otel ve okul havuzları, sağlık merkezleriyle hizmet sunuyor. Teknik olarak açık ve kapalı havuzlar, göletler, yapay su şelaleleri de hizmet alanı arasında yer alan markanın hizmetleri kimyasal tedariki, servis ve uygulama kontrolü, sertifikalı operatörlerle verdiğimiz bakım hizmetleri de çalışmaları arasında yer alıyor. UZ-AR Mühendislik, servis sağlayıcı firmalara kimyasal üretimi de gerçekleştirerek sektöre fayda sağlıyor. Ayrıca havuz bulunan işletmelerde havuz kimyasalları dışında ısıtma sğutma suyu sistmeleri, kapalı sistem bakımları, rogar açıcılar, buz çözücüler gibi birçok alanda destek veriyor.

Havuzların insan sağlığına olan etkisinin bilinciyle hareket ederek en sağlıklı ve doğru çözümü sunmaya odaklanan UZ-AR Mühendislik, sektörde 2008 yılından itibaren ilk üretim yeri izni ve ürün izni olan firmalar arasında yer alıyor. Havuz suyu hijyeni için kullanılan ve biyosidal ürünler yönetmeliği gereği ruhsatlı olan ürünleriyle hizmet veren marka ürün kalitesi kadar uygulamanın profesyonelliğine de önem veriyor. Nitekim firma, kimyasalların havuzlarda uygulanması için kullanıcı operatör eğitimleriyle de destek veriyor.

ULUSLARARASI STANDARTLARA UYGUN ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Havuz kimyasalları, ozonlama ya da tuz jeneratörleri, biyolojik uygulamalarla çeşitli alternatifler sunan Uz-Ar Mühendislik, formülasyonlarının hazırlanmasında T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından kabul edilen Dünya Sağlık Örgütü, uluslararası standartlar, AKA, EPA gibi karar verici kurumların yönlendirmelerinden faydalanıyor. Yasal şartlara göre ürünleri analiz edilerek, ilgili merciler tarafından ruhsatlandırılmış ve belgelendirilmiş olan marka müşterilerine kaliteli çözümler sunmaya odaklanıyor. 
İstanbul başta olmak üzere ülkedeki birçok AVM, okul ve konut projesinde ürünleri tercih edilen marka yurt dışında da çalışmalara imza atıyor.