Teknokon Grup bünyesinde faaliyet gösteren Teknopur ISP, iş güvenliğinden ödün vermeden yaptığı çalışmalar nedeniyle özellikle bu konuda hassasiyeti olan büyük firmaların iskele alanındaki aranan markaları arasında yer alıyor. Özellikle endüstri sektörüne hizmet veren firma, bu çerçevede rafineriler, petrokimya tesisleri, enerji santralleri, gıda tesisleri, maden tesislerine hizmet veriyor. Bu tesislerde Layher marka flanşlı iskele sistemleri ile müşterilerine üst düzeyde güvenli ve hızlı hizmet verdiklerini ifade eden İskele bölüm Direktörü- A Sınıfı İSG Uzmanı Ergün Aydın, “Flanşlı tip iskeleler, otomatik kilit fonksiyonlu hızlı ve cıvatasız sistem teknolojisi ile otomatikman dik açılı, geniş açılı ve dar açılı bağlantıların gerçekleştirilmesine olanak sağlar ve aynı zamanda yapısal emniyet sunar." diyor.

Zorlu yerleşimler, mimari stiller ve yüksek güvenlik gereksinimlerinde bile Allround İskele Sistemi'nin daha hızlı, güvenli ve ekonomik bir çözüm olduğunu dile getiren Aydın, bu tip iskelelerin özellikle endüstriyel alanda daha hızlı ve daha güvenli çalışmak için geliştirilmiş iskele sistemi olduğunu aktarıyor. Aydın, "Hızlı kurulum ve söküm olanağı sağlaması ile işçilikten, sağlamlığı ile de güvenlikten ödün vermeden müşterilerimize çok uygun çözümler sunabilmekteyiz.” diyor.

Bu tür iskele sistemlerinin enerji santralleri ve tüm endüstriyel tesislerin olmazsa olmazı olduğunu vurgulayan Aydın, bu tür tesislerde iskele olmadan neredeyse hiçbir şey yapma olanağının olmadığını belirtiyor. Dar alanlarda, zor koşullarda bakım işlerinin ve proje montajlarının her aşamasında iskele kurulumu yapılmak zorunda olunduğunu ifade eden Aydın, iskele hizmetinin doğru yapılmasının endüstriyel tesislerdeki işin verimini ve kalitesini birebir etkilediğini aktardı.