Kafe, lokanta gibi yiyecek ve içecek işletmelerin, konforu arttırmak için iç ve dış mekanı bütünleştirmek adına tasarımsal çözümlere ihtiyacı var. İşletmelerin bu ihtiyacını karşılayan en önemli teknolojiler arasında hiç kuşkusuz tente, pergola gibi gölgelendirme sistemleri yer alıyor. Üşenmez Tente ise 50 yıllık bilgi ve tecrübesi ile işletmelerin bu ihtiyacına en doğru çözümü sunuyor. Geçmişte olduğu gibi bugün de doğruluk ilkesi ile müşterilerine hizmet vermeye devam eden marka, ileri teknolojiyle üretmiş olduğu sistemleriyle bu işletmelere değer katıyor. 

MEKANIN TASARIMINA UYGUN ÇÖZÜMLER

Geniş bir ürün gamına sahip olan Üşenmez Tente hareketli alüminyum tavan sistemi, katlamalı tente, yapısal çözümler ve gölgelendirme sistemlerinin plan, tasarım, üretim ve uygulamasını gerçekleştiriyor. Bu sistemleri ile marka, yiyecek ve içecek işletmelerine dört mevsim kullanılabilmek üzere ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyor. İç ve dış mekanı bütünleştiren bu sistemler, işlevselliğin yanı sıra formuyla da mekanın tasarım çizgisine uyum sağlıyor. 

Üşenmez Tente’nin dört mevsim kullanılabilen, hem yaz sıcaklarından hem de kış hava şartlarından koruyabilen binadan bağımsız olarak kullanılabilecek ya da bina ile birlikte planlanabilecek yapısal çözümleri aynı zamanda akıllı bina otomasyon sistemlerine entegre edilerek, kullanıcı tarafından telefondan ya da tabletten tek tuşla yönetilebiliyor. 

Yurt içinde ve yurt dışında birçok kurumsal yeme ve içme işletmesi tarafından tercih edilen Üşenmez Tente’nin çözüm sunduğu isimler arasında Big Chefs Adana şubesi, Alleben Göleti, Onbaşılar Kebap gibi birçok marka yer alıyor.