İnşaat sektörüne yaklaşık 50 yıldır hizmet veren Üşenmez Tente, ileri düzey teknoloji ile geliştirdiği hareketli alüminyum tavan sistemi, katlamalı tente, yapısal çözümler ve gölgelendirme sistemleri ile işlevselliği ve estetikle bir arada sunuyor. Bu sistemlerin plan, tasarım, üretim ve uygulamasını gerçekleştiren marka, projenin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak verimliliği arttırıyor. Marka yapılara ihtiyaç duyulan iç mekân alanlarının yaratılmasına imkan tanıyor. Böylelikle AVM, işletme, ev gibi farklı tipolojideki yaşam alanlarını doğa ile bütünleştiriyor. Göl, deniz, peyzaj gibi manzaralı doğal alanlarında sıklıkla tercih edilen sistemler, işlevselliği ile yılın dört mevsiminde konforlu bir şekilde kullanılabiliyor. Nitekim bu sistemler güneş, yağmur gibi dış hava koşullarına karşı da yüksek dayanıma sahip. 

AKILLI BİNA TEKNOLOJİLERİ İLE UYUMLU SİSTEMLER

Üşenmez Tente markalı hareketli alüminyum tavan sistemi, katlamalı tente, yapısal çözümler ve gölgelendirme sistemlerinin bir diğer önemli özelliği ise akıllı bina teknolojileriyle uyum içinde otomasyon kolaylığı sağlaması. Manuel, butonlu, uzaktan kumandalı ve grup kontrol sistemli olmak üzere değişik kullanım olanakları sunuyor. 

50 yıl önce körüklü tente üretimi ile faaliyet göstermeye başlayan Üşenmez Tente, Adana’daki tesislerinde ileri teknoloji ile imalat ettiği inovatif çözümleri ile öne çıkıyor. Hareketli alüminyum tavan sistemi, katlamalı tente, yapısal çözümler ve gölgelendirme sistemlerinin plan, tasarım, üretim ve uygulamasını gerçekleştiren firma, müşterilerinin beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak üzere müşteri odaklı bir yaklaşımla çalışmalarını sürdürüyor. Sistemlerin AR-GE’sinden, üretimine kadar tüm süreçlerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan marka, ürünlerini projenin ihtiyacına uygun olarak üretiyor. Alanında en iyi hizmeti, en kısa zamanda sunmayı misyon edinen firma, yalnızca yurt içine değil İngiltere, Almanya, Hollanda, Libya, Kenya, Portekiz, Katar, Arabistan, Irak, Azerbaycan, Amerika gibi ülkelerdeki projelere de hizmet veriyor.