Sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Gürbağ Prefabrik, prefabrik karkas elemanları, altyapı ve peyzaj elemanları üretimindeki başarısıyla anılan bir marka. Bugüne kadar birçok farklı tipolojideki projelere imza atan firma hizmet kalitesiyle öne çıkıyor. 
Marka özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde genellikle sanayii yapılarını yapmakla birlikte köprüler, tarımsal yapılar, okullar, otomotiv plazalar, düğün salonları gibi değişik projelere bölgenin birçok şehrinde uygulama gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza attı. Hedef kitlesi tarafından tercih edilmesinin en önemli sebepleri arasında Gürbağ Prefabrik’in prefabrik konusunda ilk olması, bölgenin en köklü bilgi birikimine ve teknik gücüne sahip olması yer alıyor. Firma müşterilerinin farklı taleplerine bünyelerindeki yüksek kalifiyeli kadrosu, malzeme kalitesi, iş güvenliği ile ulusal ve uluslararası standartlara uygun çözümleri ile cevap vererek fayda sağlıyor. Projelerde çok geniş açıklıklı yapılarını sahip olduğu teknoloji ve tecrübe ile çok rahatlıkla geçebilen, en doğru çözümü sunabilen marka, bu açıklıkları farklı mühendislik sistemlerini kullanarak yapmaktadır. Örnek vermek gerekirse Gürbağ Prefabrik, iki mafsallı sistemlerde 30 metrelik açıklığı geçebilmektdir. Bu şu anlama gelir; 30 metre boyunca sistem içerisinde kolon olmadan devasa alanın oluşmasıdır. Bir diğer örnek ise 3 mafsallı sistemlerde 49 metrelik açıklığı geçerek çok büyük alanları yapının içerisinde hiçbir kolon olmadan dahil etmektir.

Şirketinin bünyesinde bulunan kilit taşı üretim tesislerinde peyzaj uygulamalarında kullanılan çeşitli kilit taşları, bordürler, çitler ve beton bariyerler gibi temel prefabrik unsurları yapan marka, alt yapı elemanları olarak da kutu menfezler, borular ve baca elemanları üretimi gerçekleştiriyor.