Entegre Harç’ın bugün ulaştığı üretim gücü, faaliyetleri hakkında bilgi verir misiniz?

Entegre Harç faaliyetlerine 1978 yılında kireç üretimi ile başlamıştır. İstanbul Ömerli, Ankara Gölbaşı ve Burdur fabrikalarımızda üretilen ürünlerimiz, geniş bayi ağımız sayesinde Türkiye’nin her yerine ulaşmakta, birçok projede kullanılmaktadır.  Bu yıl yaptığımız atak ve güçlü bağlantılar sayesinde ihracat hedeflerimizi de gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Her zaman yenilikçi ve öncü duruşumuzu koruyarak sektörde liderliğimizi sürdürmek, bunu yaparken de çevreye duyarlı bir işletme olmayı amaçlıyoruz. Üç fabrikamızda tam kapasite üretimimiz devam ediyor. Türkiye’deki tüm yapıları Entegre kalitesi ile buluşturmak için her geçen gün iş süreçlerimizi, üretim hatlarımızı ve ürün kalitemizi geliştirerek hep en iyisini hedefliyoruz.

Hangi ürünlerinizle inşaat sektörüne hizmet veriyorsunuz?

Entegre Harç’ın geniş ürün yelpazesi; Alçı esaslı sıvalar, çimento esaslı sıvalar, dekoratif sıvalar, teknik harçlar, zemin çözümleri, tamamlayıcı ve yardımcı harçlar, su yalıtım çözümleri, ısı yalıtım çözümleri, seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, kireç ve agrega ürün gruplarından oluşmaktadır.

Isı yalıtım ürünlerinizin enerji verimliliğine katkısı nedir?

Isı yalıtımının enerji verimliliğini ve yapıların dayanım ömrünü artırmada çok önemli bir rolü bulunmaktadır. Kışın ısınma yazın da soğutma için harcadığımız enerjiyi azaltarak, daha konforlu bir ortam ve maliyet avantajı sunar. ENTEGRE TURUNCU PAKET (TP), daha az enerji kullanarak ısıtma ve soğutma sağlanması ile çevre kirliliğinin azaltılmasına yardımcı olur. Astar, yapıştırma harcı, sıva, EPS, taşyünü, dübel, file… ısı yalıtımı için gerekli olan her şey Turuncu Paket içerisinde var.
Sektörün ihtiyaçlarını bilerek en doğru ürünleri bir araya getirdik. Toplama paketten farklı olarak bir sistem ile kaliteyi sunuyoruz. Kendi ürettiğimiz ürünleri piyasada üretilen kaliteli ürünlerle birleştirerek tek bir marka altında topluyoruz, aslında bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Ürün ne kadar kaliteli olursa olsun doğru malzeme, doğru detay ve doğru uygulama çok önemli. Ürünlerimizin kalitesine güveniyoruz, doğru uygulama yapıldığı uzman ekibimiz tarafından onaylanır ise ürünlerimiz için garanti veriyoruz. Şuan Enerji Kimlik Belgesi ile ilgili kampanyamız kapsamında uygulaması onaylanan Turuncu Paket uygulamalarında Enerji Kimlik Belgesi bizden hediye! 

Entegre Harç’ın gündeminde hangi çalışmalar var? Hedeflerinizi öğrenebilir miyiz? 

Saha ekibimiz pazardan aldıkları geribildirimleri Ar-Ge ekibimiz ile düzenli paylaşarak yeni ürünlerin geliştirilmesi konusunda hızla yol alıyorlar.  Çalışmalarını başlattığımız yeni Alçı Levha markamız Tamboard ile sektöre yenilikçi bir ürün sunmayı hedefliyoruz. Sektördeki gelişmeleri ve pazarın ihtiyaçlarını takip ederek, yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünler üretmek aynı zamanda çevreye ve insana duyarlı bir işletme olmak her zaman önceliğimizdir.