Gündelik hayatımızda önemli bir ulaşım aracı olan asansörün, hem güvenlik hem de konfor açısından son teknolojik donanımlara sahip olması önem arz ediyor. Özellikle yüksek binaların hayatımızda daha fazla yer alması asansörlerin günün teknolojisine ve güncel standartlara uygun olarak montajının yapılmasını daha da önemli kıldı. Mut-San Asansör ise tecrübesi ve üretim ile hizmet kalitesiyle müşterilerine güvenli çözümler sunuyor. 

HEM KONFOR HEM DE GÜVENLİ ÇÖZÜM SUNUYOR 

2001 yılında temelleri atılan bugün İstanbul Bağcılar’daki tesisinde ve yönetim binasında faaliyet gösteren marka, profesyonel ekibiyle tüm Türkiye’ye hizmet veriyor. Asansör üretimi, imalatı, montajı ve arıza bakım hizmetlerinin yanı sıra Mut-San Asansör, ayrıca asansör kabini, kapısı ve yedek parçası üretimi yapıyor. Havalimanları, alışveriş merkezleri, toplu konutlar, kamu binaları, rezidans ve bilimum plazalar ve butik projelere hizmet veren markanın Genel Müdürü Muttalip Balcıoğlu, müşterilerine sağladıkları avantajlara dikkat çekiyor. Araba asansörü, sedye asansörü, yük asansörü, insan asansörü gibi tüm asansör türlerinde müşterilerine hizmet verdiklerini açıklayan Balcıoğlu, üretim ağlarını artırmayı ve daha güvenli asansörler imal etmeyi önemsediklerini vurguluyor. Bundan sonraki projelerine hazırlanmayı, şirketlerini büyütmeyi, büyük projelerde yer almaya devam etmeyi planladıklarını açıklayan Balcıoğlu kabin imalatı ve kapı imalatı kapasitelerini artırmayı planladıklarını söyledi. Kapı imalatına geçen sene başladıklarını dile getiren Balcıoğlu, müşterilerinin kapılarından memnun olduğunu vurguladı. 

BUTON İMALATI GERÇEKLEŞTİRECEK

Yakın zamanda asansör buton imalatına başlamayı planladıklarını dile getiren Balcıoğlu, “Şu an bu konuda makina alımı yapacağız. Bu alım, oldukça yüksek maliyetli bir yatırım olacak. Bu konuda KOSGEB’ten destek başvurumuz için dönüş bekliyoruz.” Dedi. Tüm Türkiye’ye asansör üretimi, imalatı, montajı ve arıza bakım hizmeti verdiklerini ifade den Balcıoğlu, amaçlarının yerli üretimin artmasına katkı sağlayarak sektöre ve müşterilerine fayda sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.