Başarıları ile Türkiye’nin gururu olan TürkTraktör, zor koşullarda da çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak yeni hizmet ve çözümleriyle öne çıkıyor.

Yeni korona virüs salgınının büyümesinin önüne geçebilmek adına 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan kişilere getirilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Bu durum çiftçiler için de birtakım zorluklara sebep oluyor. TürkTraktör, çiftçilerin yanında olmak adına Nisan ayı boyunca geçerli olacak yeni bir hizmetini başlattı. 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN ETKİLENEN ÇİFTÇİLERİN AKLI, TRAKTÖRLERİNDE KALMAYACAK

Yeni korona virüs salgını kapsamında TürkTraktör, önlemler kapsamında şirketin ekosisteminde bulunan müşterileri, servis ve bayileri için de farklı çalışmalar yürütüyor.  

Çeşitli bölgelerde ekim ve dikim mevsiminin başlamasını göz önünde bulunduran marka, tarımsal üretimin aksamamasını hedefleyerek New Holland ve Case IH marka traktörlere sahip 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan çiftçilerine  Mobil Yol Desteği hizmetini sunuyor. Bu hizmet ile servisler aracılığıyla traktörlerin bulunduğu yere gidilerek, aracın bakım ve onarımı yapılarak çiftçilere fayda sağlanıyor. TürkTraktör, Mobil Yol Desteği dahilinde önemli bir hizmet daha veriyor. Servis ekibinin işlemine göre, gerekli görüldüğünde traktörün servise alınması ve geri tesliminde oluşacak taşıma/çekici bedelini de karşılıyor.Bu hizmet, garantisi devam eden traktörlerin yanı sıra garanti süresini tamamlamış New Holland ile Case IH markalı traktörler için de sunulmakta

New Holland  traktörüne sahip çiftçilerin 444 0 648 numaralı çağrı merkezini araması, Case IH markalı traktör sahibi çiftçilerin ise 444 1 771 numaralı çağrı merkezini araması gerekiyor. Bu çiftçiler kendilerine oluşturulacak randevularla birlikte TürkTraktör Mobil Yol Desteği hizmetinden kolaylıkla yararlanmaya başlayabilecekler.