Pandeminin yarattığı zorluğa dikkat çeken TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, bu süreçte sağladıkları başarıların kendileri için büyük bir motivasyon olduğunun altını çizdi. Uzun yıllardır, birçok alandaki yatırımlarının ve yenilikçi çalışmalarının, içinde bulundukları ekosistem için katma değer yaratmayı sürdürdüklerini kaydeden Özüner. bu çabaları her yıl üzerine yenileri eklenen başarılı sonuçlar ve ödüllerle taçlandırdıklarının altını çizerek ekip arkadaşlarına teşekkürlerini sundu. 
 
MAKİNE VE AKSAMLARI SEKTÖRÜNDE İHRACATTA BİRİNCİ

130’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren TürkTraktör, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yapılan ‘Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı’ araştırmasında, Makine ve Aksamları sektörü 1.si olarak seçildiğini açıkladı. 
Aynı zamanda En fazla ülkeye ihracat yapan ve ihraç ürünlerine çeşitlilik katan markaların dahil olduğu 'Sınır Tanımayan Şampiyonlar' kategorisinde 2. olan marka oldu. 
 
İstanbul Sanayi Odası’nın yürüttüğü Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması'nda genel sıralamada 56. basamakta yer alırken; kendi sektörünün ise 1.’si olduğunu açıklayan TürkTarktör’ün bir diğer başarısı Türkiye'nin En Değerli 37. Markası’ ve “En Değerli Traktör Üreticisi” olarak seçilmiş olması.  Bünyesindeki iki Ar-Ge Merkezi bulunan TürkTraktör, 2020 yılsonu itibarıyla 11’i uluslararası olmak üzere, toplam 190 aktif patenti elinde bulundurmasıyla da başarısını pekiştirdi. TürkTraktör, Ar-Ge faaliyetleri kapsamında TurkishTime tarafından hazırlanan “Ar-Ge 250, Türkiye’nin En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri” araştırmasında en fazla patent alan 10., en fazla Ar-Ge harcaması yapan 32. şirket olarak açıklandı.
 

TSE COVİD19 GÜVENLİ ÜRETİM BELGESİ'Nİ ALMAYA HAK KAZANDI

İş sağlığı ve güvenliğini her zaman en öncelikli konu olarak benimseyen TürkTraktör,  pandemiye karşı hayata geçirdiği Güvenli Üretim uygulamalarıyla her iki fabrikası için de TSE Covid19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandı.