DEUTSCHE BOGENN GMBH. Şirketi Genel Müdürü Arif Atalay, Türkiye’de enerji verimliliği konusunda uzman bir ekiple anlaşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, dağıtım kanalı olarak uygulamacı bayilikler üzerinden hareket edilecek olmasının kendileri için çok değerli olduğunu vurguladı. 
Unico Bina Çözümleri Yöneticisi Fatih Güler ise Türkiye Distribütörlüğünü almış oldukları Alman üretici DEUTSCHE BOGENN firmasının tesisatlar için güvenilir ve uygulama kolaylığı sağlayan yenilikçi ürün sistemlerinin Türkiye genelinde uygulamacı bayilikler vererek yayılmasını sağlamayı planladıklarını belirtirken, yenilikçi ve kaliteli bir marka olan BOGENN ile Türkiye genelinde uygulamacılar için değerli bir partner olacaklarını ifade etti. 

BAYİLERİNE GENİŞ BİR ÜRÜN GAMIYLA HİZMET SUNACAK

Büyüme stratejilerinde sürdürülebilirlik ve inovasyon kavramının önemli bir yer tuttuğuna dikkat çeken Güler, “Projelerin enerji verimliliğine özel, uygun ürünlerle birlikte dijitalleşerek değer oluşturacak yenilikleri Türkiye pazarına sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Kyoto Protokolü ile birlikte önemi artan enerji verimli tesisat sistemleri için geliştirilmiş Yerden Isıtma Sistemleri ile beraber Sıhhi Tesisatta güvenilir ve kolay montaj imkanı sağlayan Bogenn Plus ve Bogenn Stabil (Al/Pex) ürünlerinin katkısıyla bayilerine geniş bir ürün gamıyla hizmet sunacaklarını belirten Güler, projelerde bütün olarak tek bir marka ile hizmet verilmesini sağlayacaklarının altını çizdi. Pazar payı artan Sessiz ve Yanmaz Atıksu boru sistemleri için de DESİBELLA markasıyla DEUTSCHE BOGENN GMBH firmasının atık su sistemlerinin satışını yapacak olmanın da mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDE KROMAŞ: "YÜZEY İŞLEMDE LİDER MARKA" İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDE KROMAŞ: "YÜZEY İŞLEMDE LİDER MARKA"

“ŞİMDİDEN ONLARCA BAYİLİK TALEBİ ALDIK”

Unico Bina Çözümleri Türkiye Satış Müdürü Emre Saka ise fiyata dayalı, nitelikten uzak bir büyüme stratejisini benimsemeyeceklerini, projelere çözüm sunan, kaliteli ve benzersiz ürünler ile bayilerinin işlerini kolaylaştıracaklarına dair inançlarının çok yüksek olduğunu belirtti. Küresel şartlar nedeniyle sektör firmalarının daha önceki büyüme hedeflerinden ayrışmasına rağmen, Türkiye’deki potansiyel iş hacmi ve inşaat sektörünün gelişimine inandıklarını ifade eden Saka, ‘Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar yönetmeliği’ konseptine dönüşümün başladığını, bunun için son iki yıldır hazırlık süreçlerini tamamladıklarını belirtirken, şimdiden onlarca bayilik talebi aldıklarını belirtti.

ENERJİYE BÜTÜNCÜL YAKLAŞIM PRENSİBİNİ BENİMSİYOR

Özellikle enerji verimliliği konusunda önemli çalışmalar yapan Unico firması sıfır enerjili evler için ısıtma ve serinletme sistemleri geliştiriyor. Toprak enerjisinin binalarda kullanımı konusunda yüksek tecrübeye sahip ekip, enerjiye bütüncül yaklaşım prensibini benimsiyor. Enerji Kaynağı-Enerji Taşıyıcı- Enerji Üreteci-Enerji Yayıcı-Enerji Kontrol ve Enerji depolama alanlarında çalışmalar yapan firma, Bogenn markasını Enerji Taşıyıcı ve Enerji Yayıcı alanlarında önemli bir partner olarak gördüklerini belirttiler.