İSTANBUL (AA) - Türkiye seramik sektörünün önemli  firmalarından olan Kaleseramik, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu olan  Brand Finance’ın “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” araştırmasında bu sene de kendisine yer buldu.

Kal grubu tarafından yapılan açıklamaya göre, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu olan  Brand Finance, "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" araştırmasının 2019 sonuçlarını açıkladı. Buna göre, her sene olduğu gibi bu sene de Kaleseramik, Türkiye’nin en değerli markaları arasında olmayı sürdürdü.

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla, hem teknolojik hem de inovatif ürünler üreterek, sektörde ilkleri hayata geçiren Kaleseramik, Türkiye'nin en değerli markaları arasındaki yerini sürdürürken, global marka olma yolunda da büyü kbir adım attı.

Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurulan Kaleseramik Genel Müdürü Okan Gedik, Türkiye’nin en değerli markaları arasında bulunmaktanolayı gurur duyduklarını ve daha üst sıralara çıkmayı amaçladıklarını söyleyerek,  her zaman için trend yaratan lider markalara sahip olma misyonuyla hareket ettiklerini vurguladı.