Bosch Termoteknoloji, “Termoteknolojinin Geleceği” toplantılarıyla Türkiye genelinde Partner Program üyeleri ile buluşacak. Geçmişten günümüze değişen müşteri ihtiyaçları, yeni nesil dijital yaklaşımlara ayak uydurmanın gerekliliği ve termoteknolojinin geleceği-nin odak noktaları olacağı toplantılarla Bosch Termoteknik, Partner Program üyelerini hem dijital çağa hazırlamayı hedefliyor hem de geleceğin kombi ustalarının gelişimine verdiği önemi gösteriyor. İlki 17 Temmuz’da İstanbul ve çevresindeki illerdeki üyelerin katılımıyla başlayacak olan toplantı serisini; 30 Temmuz’da Ankara, 7 Temmuz’da Bursa, 1 Ağustos’ta Tekirdağ ve 18 Eylül’de Diyarbakır takip edecek. Bilgilendirici sunumlar ve soru-cevap kısımlarından sonra toplantılar, akşam yemeği ile son bulacak.

BOSCH TERMOTEKNOLOJİ; MANİSA FABRİKA’DA ELİT BAYİLERİNİ AĞIRLIYOR

23 Temmuz tarihinde Partner Program bünyesinde elit bayileriyle  Bosch Termoteknik Manisa fabrikasında buluşan Bosch Termoteknoloji, 2 günlük organizasyon sunumlar, fabrika gezisi ve gala yemeğinden oluşacak.

SEKTÖRÜN AYRICALIKLI SADAKAT PROGRAMI: BOSCH PARTNER PROGRAM

Bosch Partner Program; sektördeki partnerlerine satış ve montaj yaptıkça puan kazandı-ran, aynı zamanda üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatleri ve iş geliştirmeye yönelik farklı imkanlar sunan bir programdır. Bosch yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistem ile sektöre sunulan hizmet kalitesinin artırılması hedef-lenmektedir.