Sosyal imkanlarını öğrenebilir miyiz?

Projemiz tamamlandığında İzmir’in sosyal ve kültürel merkezlerinden biri olacak. Mahall Bomonti İzmir’deki dokuz tarihi bina içerisinde Doğuş Grubu iştiraki d.ream’in birbirinden değerli kültür-sanat performanslarıyla şehrin nabzını tutan omontiada’yı şehre getiriyoruz. Bomontiada konsepti şehirde sosyal yaşamda trendleri belirleyecek The Populist, Monochrome, Babylon ve Günaydın’ın yanı sıra ilk kez burada kapılarını açacak yepyeni konseptleriyle İzmir’in çehresine daha da keyif ve kalite katacak.

Ofis kısımlarında farklı olarak balkon ve teras gibi seçenekler sunan ofislerimiz, işten artan kalan zamanların değerlendirilebileceği çevredeki sosyal alanlar ve yeme-içme mekânları ile günlük iş rutinini zevkli bir hale getirecek.

Lokasyon açısından projenin avantajları neler?

Proje, şehrin tüm ulaşım imkânlarının yanı başında; Konak, Alsancak, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka’nın birleştiği noktada yükseliyor. Toplu taşıma araçları arasında yer alan Halkapınar Aktarma İstasyonu; İzban, Metro ile Tramvay İzmir’in birleştiği noktada. Ulaşım lokasyonlarına oldukça yakın olan projemiz, şehrin yalnız lokasyon olarak değil sosyal hayat açısından da kesişim noktası olması itibariyle de ilgi odağı halinde…