Yüzme havuzu, prefabrik havuz, gölet havuz, termal havuz, aqua park çalışmalarının yanı sıra şok havuzu, kar odası, tuz odası, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, süs havuzu, SPA design uygulamalarını da anahtar teslim gerçekleştiren Çilek Havuz, hizmet kalitesiyle öne çıkıyor. 1992 yılından bu yana faaliyet gösteren marka bu yıl gerçekleştirdiği yeni yatırımla başarısını daha fazla da arttırdı. 
Yakın zamanda Sancaktepe’de yer alan, tamamen firmalarının hizmetinde olan Çilek Plaza isimli yeni ofis binasına taşınan marka, burada geniş showroomu ile müşterilerine hizmet vermeye devam edecek. 
Uzun yıllara dayanan tecrübesi ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdüren Çilek Havuz’un başarılı olduğu en önemli alanlardan biri de Türk Hamamları. Son yıllarda ilginin arttığı Türk Hamamlarında özgün çalışmalara imza atan firma özgün çalışmalara imza atıyor. 

ÖZGÜN ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Türk Hamamının geçmişten bu yana en önemli arınma alanlarından biri olduğunu ifade eden Çilek Havuz Proje Müdürü Hakan Savaş, kültürel bir değer olan Türk Hamamının son yıllarda talep görmeye başladığını açıklıyor. Türk Hamamının beden ve ruh sağlığına olan olumlu etkisine dikkat çeken Savaş, “İnsanlar artık SPA, sauna gibi alanlarının da olmasını istiyor. Artan nüfus, yapılaşma, iş stresi insanları dinlenebilecekleri kullanım alanlarına yönlendiriyor. Çilek Havuz olarak Türk Hamamlarında iş yapımı sürecini ilk aşamasından kullanıma hazır hale gelene kadar kaliteden taviz vermeden gerçekleştiriyoruz. İster ticari olarak ister kişisel kullanım için yapılsın öyle bir şekilde inşa edilmelidir ki ilk bakıldığında insanın içinde bir ferahlama bir rahatlık duygusu verebilmesi gerekir. Buradan çıkışla bu çalışmalarımızda ısıtma sistemlerinden tesisatına, tasarımından mermerine kadar kullanılan tüm malzemeleri özenle seçiyoruz. Kullanıma başlandıktan sonra herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için yapım sürecini iyi yönetiyoruz. Yetersiz bir havalandırmanın ve ısıtma sisteminin sağlığı olumsuz etkileyeceği gözden kaçırılmaması gerekir. Kullanıcının temas edeceği yüzeylerin yeterince ısıtılması ve buralarda hijyenin sağlanmasına yönelik önlemleri baştan alıyoruz” dedi.
Çilek Havuz olarak bugüne kadar birçok önemli projede Türk Hamamı uygulaması da gerçekleştirdiklerini belirten Savaş, bu çalışmalarıyla müşterilerine konforlu ve sağlıklı bir ortam sunduklarının altını çiziyor.