Su yalıtımı ve zemin kaplamaları alanında hizmet veren Özgün Teknik, kaliteli çözüm ve uygulamaları ile eğitim binaları, konut, AVM gibi farklı tipolojideki yapılara çözüm sunmaya devam ediyor. Markanın çözüm sunduğu en önemli yapı türlerinden biri de eğitim binaları. Bu alanda birçok projeye çözüm sunan markanın tercih edildiği isimlerden biri de Türk Alman Üniversitesi.

POLİÜRETAN SÜRME YALITIM SİSTEMİYLE GÜVENLİ ÇÖZÜM

Öğrenci ve çalışan sirkülasyonunun yoğun olduğu bu eğitim binasına Özgün Teknik, kaliteli ürün ve hizmetiyle uzun ömürlü bir çözüm sundu. Türk Alman Üniversitesi binasında yaptıkları çalışma hakkında bilgi veren Özgün Teknik işletme sahibi Özgün Üstündağ, şunlar söyledi:

“Yaklaşık 12.000 metrekare teras alanına sahip, güzel bir üniversite projesiydi. Betonarme üzerinde silim çalışmalarımız sonrasında poliüretan esaslı astar ve poliüretan sürme yalıtım sistemini uyguladık. Yüzey hazırlıkları aşamasında özellikle 90 derecelik açıların bulunduğu parapet kısımlarında epoksi mortar pah uygulaması gibi özellikli uygulamaları tercih ettik.

LABORATUVAR ZEMİNİNDE HIZLI ÇÖZÜM

Bize verilen süre zarfı içerisinde imalatlarımızı sorunsuz ve eksiksiz şekilde tamamlayarak işverene teslim ettik. Ayrıca üniversitenin laboratuvar binasında yaklaşık 6.000 metrekareye yakın self levelling epoksi kaplama uygulamalarımızı gerçekleştirdik. İmalatlarımızı kısa sürede tamamlayarak işi sorunsuz şekilde teslim ettik.”

Sektörde uzun yıllar edinen tecrübeler neticesinde 2018 yılında kurulan Özgün Teknik, İstanbul Ümraniye’de yer alan şirketinde 400 m2 kapalı, 150 m2 açık depolama ve 80 m2’lik showroom alanında müşterilerine hizmet veriyor. Yapıların temelden çatıya kadar tüm su yalıtım ve zemin kaplama ihtiyaçlarını sağlayabilecek bilgi, materyal, teçhizat ve ekip donanımına sahip olan marka, yenilikçi bakış açısıyla müşterilerine fayda sağlıyor.