Bayiler ve Knauf Türkiye arasında yıllardır süre gelen güçlü bağlara vurgu yapılmak istendiğinden “Knauf varsa, ben de varım” söylemi bu yılki toplantı için geliştirilmiştir. Knauf’un sektördeki öncü konumuna güven ve sağlıklı büyüme politikaları bu konsept aracılığıyla bayi toplantısında da dile getirme fırsatı buldular.

Basketbol A Milli Takım Baş Antrenörlüğü yapmış olan Çetin Yılmaz ve Prof. Dr. Özgür Demirtaş sunumlarıyla etkinliğe katılım gösterdi. Sunumlardan karşılamaya kadar her alanda “Knauf Varsa, Ben de Varım!” mesajının yer aldığı bayi toplantısı, bayilerin takım olma becerilerini geliştiren Knauf Olympics oyunları ile başladı. Basketbol A Milli Takım Baş Antrenörlüğü yapmış ve birçok başarıya imza atmış olan Çetin Yılmaz İlk günün sonunda, takım ruhuna vurgu yapan sunumunu gerçekleştirdi.

Knauf Türkiye Genel Müdürü Orhan Düzgün, İkinci gün, geçen yılların ekonomik ve sosyal bir değerlendirmesini yaptıktan sonra Knauf Türkiye’nin performansını katılımcılarla paylaştı.

Devamında, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanlığı’nı yürüten ve aynı zamanda finans dünyasının tanınmış isimlerinden olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş ekonomi alanında sunumunu gerçekleştirdi. 

Knauf Türkiye Satış Müdürü Emre Eker’in takdimiyle, Öğleden sonraki oturum, “Bir Zamanlar Bayide” skeç gösterisi ile başladı. Knauf ile bayiler arasındaki iletişimin esprili bir dille işlendiği skeçte müşteriler de unutulmadı.

Skeç sonrası sunumuna devam eden Knauf Türkiye Satış Müdürü Emre Eker 2018 çalışma yöntemlerinden, “hız ve hizmet kalitesi”nin günümüzde artan öneminden söz etti. Organizasyon, Nükhet Duru’nun enerji dolu sahne performansı eşliğinde gala yemeği ile devam etti.

Gecenin sonunda bayiler, yapı sektörü pazarında Knauf ile hareket etmenin kazancı ve başarıyı da beraberinde getirdiğini, Knauf ile çalışıyor olmanın bir ayrıcalık olduğunu, dile getirdiler. Bayiler “Başarıya, kazanmaya ve birlikte yürümeye Knauf varsa ben de varım” demekten asla çekinmediklerini aksine çok memnun olduklarını belirttiler.

KNAUF TÜRKİYE’NİN DOĞUŞU

Firma, Biltepe AŞ olarak Türkiye'nin ilk kartonlu alçı plaka fabrikası olan Ankara Fabrika ‘da 1989 yılında üretimine başladı. 1997 yılının ikinci yarısında dünya devi olan Knauf ile birleşerek "Tepe Knauf" adını aldı. 2000 yılından itibaren de %100 Knauf olarak yoluna devam etti. Aynı yılda İzmit'te yeni kartonlu alçı plaka fabrikasını hizmete aldı. Knauf'un üçüncü fabrikası, Avrupa'nın en büyük tesislerinden birisi olan ise Ahiboz Ankara'da 2009 yılında üretime başladı. Şimdi ise bir sonraki Knauf fabrikasının Osmaniye’de açılması öngörülüyor. Knauf, mimari projelere ücretsiz teknik ve ticari destek veren, Türkiye'de 400'den fazla çalışanı, mimar ve mühendislerden oluşan başarılı kadrosu ile tüm illere satış öncesi ve satış sonrası hizmet veriyor. Türkiye genelindeki geniş seçkin bayileri sayesinde tüm ürünleri bugün Türkiye'nin her yerinden kolaylıkla temin edilebiliyor.

Ayrıca Millî Eğitim Bakanlığı ile yapılan iş birliği doğrultusunda 81 ilde bulunan Meslek Eğitim Merkezleri ve Halk Eğitim Merkezlerinin yanı sıra Ankara, İstanbul, İzmir ve Giresun'da bulunan Eğitim Merkezlerinde de ücretsiz uygulama eğitimi veriliyor.