Skala Tower, Qetiafan adasına bakan 28 katlı 183 adet çeşitli tiplerde dairelerden oluşan Katar'da Lusail bölgesinin kalbinde yer alan bir yapıdır. Basra Körfezi'nin kenarında bulunan bu konut projesi, panoramik manzarası ve modern bir yerleşim düzeni ile Lusail'in en iyi deniz manzarasını sunmak için tasarlanmıştır. Skala Tower, Qetiafan adasına bakan 28 katlı 183 adet çeşitli tiplerde dairelerden oluşan Katar'da Lusail bölgesinin kalbinde yer alan bir yapıdır. Basra Körfezi'nin kenarında bulunan bu konut projesi, panoramik manzarası ve modern bir yerleşim düzeni ile Lusail'in en iyi deniz manzarasını sunmak için tasarlanmıştır.

TMS MK-H DÖŞEME DESTEK İSKELELERİ

MK-H Sistem elemanları ile masa kalıbı, ağır yük iskelesi ve merdiven kulesi oluşturulabilmektedir. Sistem iskele ayakları, çapraz bağlantı elemanları, ayarlı ayak ve başlıkları ile HT20 ahşap kirişlerden oluşmaktadır. Geniş uygulama yelpazesi ile yüksek yapılar, köprü yapıları ve endüstriyel yapılarda güvenle kullanılır.
MK-H system elemanları ile masa kalıbı,ağır yük iskelesi ve merdiven kulesi oluşturabilmektedir. Kurulduğunda, hızlı devir periyotları sağlayarak işçilikten ve vinç kullanımından tasarruf sağlar. Müstakil taşıyıcı kule veya mütemadi döşeme iskelesi olarak kullanıldığında ise,yüksek taşıma kapasitesi ile yüksek ve ağır döşeme kalıbı ihtiyaçlarına cevap verir. Bu yapıda TMS GRUP şirketleriden TMS-Q tarafından sağlanan MK-H döşeme iskelesi bütün bu özellikleri ile tercih nedeni olmuş ve başarı ile kullanılmaktadır.

VINC’I® 80 PERDE KALIPLARI, VINC’I® 80 KOLON KALIPLARI

VINC’I® 80 Perde kalıpları, vinç ile kullanılan ,çelik çerçeveli, plywood yüzeyli pano kalıp sistemleridir. Panolar; özel şeklllendirilmiş, burulmaya mukavim,yüksek dayanımlı çelik çerçevelidir. Pano genişlikleri 30,45,60,75,90,120,240 cm, yükseklikleri ise 330, 300, 270, 180, 150, 120 cm olarak seçilmiştir. Panolardaki konik açılmış ankraj delikleri DW15’lik tie rod kullanımı için uygun olup 80 KN/m²’ye kadar beton basıncını karşılamaktadır.
VINC’I® 80 Kolon Kalıplarında ise çelik çerçeve profil elemanı; istenilen her çerçeve noktasından bir diğeri ile bağlanabilecek şekilde tasarlanmıştır. 5 cm aralıklı yatay tie-rod delikleri, kolon kalıbının boyutunun yatayda her iki yönde 5 cm’de bir ayarlanabiliyor olmasını sağlar.

KATAR'DA DA ÖNEMLİ PROJELERİN ÇÖZÜM ORATAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Yenilikçi, güvenli ve uygun maliyetli inşaat çözümleri sunabilen, deneyimli ve seçkin bir ekiple birlikte kaliteli bir ürün yelpazesine sahip TMS GRUP şirketleri dünyanın her yerinde olduğu gibi KATAR’da da önemli projelerde uluslararası müteahhit firmaların kalıp ve iskele sistemleri gereksinimlerinde çözüm ortağı olmaya devam ediyor. TMS Mühendisleri mümkün olan en iyi kalıp çözümlerini ve etkili planlamayı değerlendirerek, teklif verme aşamasında bile yüklenicilerin proje ekibiyle birlikte çalışmaktadırlar.

DOĞRU ISI YALITIMIYLA YAZIN EVİNİZİ VE CEBİNİZİ SERİN TUTUN DOĞRU ISI YALITIMIYLA YAZIN EVİNİZİ VE CEBİNİZİ SERİN TUTUN
ÜLKEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETMENİN HAKLI GURURU

TMS Grup'un feferanslarında konut yapıları, hidrolik tırmanma gerektiren yüksek kuleler, viyadükler, köprüler, endüstriyel yapılar, barajlar, yüksek seviye ihtiyaç duyulan her türlü projeye kadar dünya çapında önemli sayıda projesi olduğu rahatlıkla görülebilmektedir. Bütün bunlar teknik destek, tasarım ve üretim kalitesinin bir sonucudur.
TMS GRUP'un hedefi, dünyanın her coğrafyasında pazar payını daha yüksek seviyelere çıkarmak. TMS Grrup, global ölçekli sayılı rakipleri ile ciddi bir rekabetin olduğu bu coğrafyalarda; alt yapı, köprü, metro ve yüksek katlı yapılar gibi birçok yeni referans projede, yüklenici firmaların çözüm ortağı olarak ülkemizi başarı ile temsil etmekten dolayı gurur duyar.