Kuveyt’te inşası devam eden RA 245 köprü projesinde global çelik paneller kullanılarak çeşitli yükseklikte ve şekildeki köprü ayaklarının dökümü gerçekleştirilmektedir. 

CLIMBEX 100 HİDROLİK TIRMANIR SİSTEMLER İLE BETON POMPASI TIRMANDIRILMASI

1973 yılında üretime başlayan TMS Kalıp ve İskele Sistemleri’nin geliştirdiği ileri teknoloji ürünü ‘’CLIMBEX®’’ Hidrolik Tırmanma Sistemleri ve Rüzgar Koruma Perdeleri yurt içi ve yurt dışı inşaat sektöründe başarıyla kullanılıyor. Bu sistemler TMS’nin hız kesmeyen AR-GE çalışmaları ile her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor.

2011 yılında kullanılmaya başlanan CLIMBEX® sistemleri yüksek yapıların hızla çoğaldığı ülkemizde ve dünyada buna uygun yapım teknolojilerinin de hızla gelişmesini gerektirmektedir. Bu teknolojilerin yerli takipçilerinden olan TMS Kalıp ve İskele Sistemleri AR-GE çalışmalarına verdiği önemin karşılığını almaktadır.

Kuveyt’te inşası devam eden adliye binası projesinde, üç adet beton pompası TMS Climbex 100 sistemleri tırmandırılmaktadır.
                                
CLIMBEX HİDROLİK RÜZGAR PERDESİ ve KORUMA SİSTEMİ

Climbex Rüzgar Perdesi ve Koruma Sistemi, yüksek yapılarda inşaat işlerinin yüksek güvenlikle yapılmasını sağlayan; raylar, yatay elemanlar, döşeme bağlantıları ve yüzey kaplamasından oluşan bir koruma sistemidir.

Climbex Rüzgar Perdesi ve Koruma Sistemi yüksek yapılarda çalışanları rüzgar ve düşme riskine karşı korumak için kullanılır ve iş verimini arttırır. Tüm kapalı koruma sistemi, Kule vinç yardımıyla, ya da projeye göre tasarlanmış TMS hidrolik sistemi ile kattan kata taşınarak hareket ettirilir.

İzmir’de inşası devam eden Türkerler Mahall Bomonti projesinde 3,5 kat korumalı rüzgar perdesi ve koruma sistemleri kullanılmaktadır.

NEDEN TMS?

Müşteri odaklı bir şirket olarak müşterilerimiz daima işimizin merkezindedir. İhale aşamasından projenin sonuna kadar, biz TMS olarak sizlerle el ele kalıp departmanınız gibi çalışırız

Tasarımda iyi dengelenmiş kaliteye sahip yenilikçi TMS ürünleri, modern bir üretimle birlikte müşterilerimize ilk yatırımda ve daha sonraki uygulamalarında ekonomi sağlar.

Güvenlikli kullanım en yüksek önceliğe sahip olmalıdır. TMS sistemleri, işçilik maliyetlerinden tasarruf etmek, yanlış kullanımdan kaçınmak için tasarlanmıştır. Şantiyedeki iş programınızı kısaltarak her koşulda güvenli kullanım sağlar.

Sadece yenilikçi ürünlerimiz değil, mühendislik alanındaki uzmanlığımız da fark yaratıyor. Tüm müşterilerimiz, nitelikli mühendislik desteğimizin, tasarım kapasitemizin rekabet güçlerini arttıracak avantajlarını hissediyorlar.

Sadık ve memnun müşterilere sahip olmak uzun vadeli başarımızın anahtarıdır. Müşterilerimizle aynı yerde olmaya gayret ediyoruz. Onların motivasyonlarını anlamak ve sadık müşterilere sahip olmak için, ürün ve hizmetlerimizin algılanan değerini yüksek tutuyoruz ve TMS olarak müşterilerimize daima sadık olacağız.