Alüminyum sektörünün köklü markaları arasında yer alan Sistem Alüminyum, tüm yıl boyunca katılım gerçekleştirdiği fuar çalışmalarına yılın son ayında da hız kesmeden devam etti. 2019 yılı içine yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli fuara katılarak hedef kitlesiyle bir araya gelen marka, 4-6 Aralık tarihleri arasında The Buildings Show -Canada Fuarına katılım gerçekleştirdi. 

Canada’nın Toronto şehrinde gerçekleşen The Buildings Show’da Güney Hol 108 nolu standda yer alan Sistem Alüminyum, burada alüminyum sistemlerini ziyaretçilerine tanıttı. Marka fuarda yeni ‘Eco-Slide, sürme kapı-pencere serisi’ Teona S80, Alutech Giyotin Pencere Sistemi, seramik, cotta ve kompozitlerden oluşan Soğuk Cephe Kaplama Sistemleri, W-75 serisi yalıtımlı kapı-pencere ve vasistas ile D1 acil çıkış kapısı sistemleri ile AlutechBond A2-B1-B2 kompozit panel cephe kaplama gibi daha birçok sistemlerini tanıttı. 

Alüminyum sektöründe 25 yılı aşkın süredir ekstrüzyon alüminyum profiller ve yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmanın sistemleri 50’den fazla ülkede tercih ediliyor. Sistem Alüminyum, üretimdeki gücü ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla örnek bir marka olmaya devam ediyor.