Yağmur İskele Sistemleri, faaliyete geçtiği ilk günden bu yana yeniliğe önem vererek sürekli kendisini geliştiren bir marka. Hiç kuşkusuz bu yaklaşımının, yakaladığı başarıda rolü büyük. Bugün 40’ı aşkın ülkeye ihracat yapan bir firma olarak çalışmalarını sürdüren firma, farklı yapı türlerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Markanın çözüm sunduğu yapı türlerinden biri de endüstriyel tesisler. 

İŞLERİN HIZLANMASINA KATKI SAĞLIYOR

Endüstriyel yapı türlerinde flanşlı iskele, piperack ve boru-boru kelepçesi sistemlerinin kullanıldığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Yağmur, bu sistemler ile yurt içi ve yurt dışında birçok endüstriyel tesis için üretim gerçekleştirdiklerini vurguluyor. Yağmur, “Güncel olarak ülkemizin ilk nükleer santrali olacak olan Akkuyu Nükleer Santrali, Yunanistan’da yapımı devam eden linyit enerji santrali, yine ülkemizde yer alan birçok enerji santrallerinin bakım onarım çalışmalarında örneğin; İçdaş-Çanakkale, Aksa Enerji-Antalya, Manisa Enerji Santrallerinde, Türki Cumhuriyetleri’ndeki çevrim santrallerinde, ayrıca birçok tersane de ürünlerimiz kullanılmaktadır.” diyor.

Son birkaç yıldır gündemlerinin temelini ihracat oluşturduğunu dile getiren Yağmur, “İhracat rakamlarımızı artırmak için girişimlerimiz devam ediyor, devam edecek. İhracat yaptığımız ülke sayısı 40’ı aşmış durumda. Daha fazla ülkeye ulaşmayı, ihracat yaptığımız ülkelerdeki hacmimizi artırmayı oldukça önemsiyoruz. Bunun süreklilik arz etmesi için bir numaralı kriterin kalite olduğunun farkındayız. İhracat yaptığımız ülkelerin büyük çoğunluğunu Avrupa ülkeleri oluşturuyor. Bu ülkelerdeki kullanıcılar için ürün kalitesinin ne kadar önemli olduğunu gayet iyi biliyoruz. Makine parkımızı bu doğrultuda geliştiriyor, birim zamanda daha fazla ürünü, daha hatasız, daha kaliteli, daha kullanışlı nasıl üretirizin üzerinde mesai harcıyor, çözümler arıyor ve buluyoruz.” Diyor.