DemirDöküm, doğalgaz sektörünün paydaşlarını aynı çatı altında buluşturan organizasyonları desteklemeye devam ediyor. Türkiye'de doğalgaz tesisat sektörü açısından bir ilk olma özeliği taşıyan 1'inci Online Türkiye İç Tesisat Zirvesi, DemirDöküm’ün oturum sponsorluğunda gerçekleşti. Doğalgaz dağıtım şirketleri, sertifikalı tesisat şirketleri, sektörün önde gelen firmalarının temsilcileri, ürün tedarikçileri ve yüzlerce sektör çalışanı online olarak gerçekleşen zirvede bir araya geldi.

YENİ YASAL DÜZENLEMELER KONUŞULDU 

İki gün süren ve 14 farklı oturumun gerçekleştiği zirvede doğalgaz iç tesisat piyasasındaki yeni teknolojiler, yeni ürünler; doğalgaz sistemlerinde hidrojene geçiş, sektördeki yeni yasal düzenlemeler ve uygulamalar, pandemi süreci ve sektörün geleceğini etkileyen iklim değişikliği gündemi gibi konular masaya yatırıldı.
 
Sektör paydaşları tarafından yoğun ilgi gören zirve, yeni nesil fuarcılığı da gözler önüne serdi. Katılımcılar bilgisayarları veya cep telefonları aracılığıyla oturumları takip etmenin yanı sıra sektörün öncü firmalarının stantlarını da online ortamda ziyaret edebildi. İki gün süren organizasyonda online ürün lansmanları gerçekleştirildi ve tanıtılan yeni ürünler hakkında detaylı bilgiler dijital ortamda katılımcılarla paylaşıldı.