İzocam, İstanbul’un prestijli projeleri arasında yer alan Tepe Aura’ya ürünleri le çözüm sundu. Yapımına hızla devam eden projede, İzocam’ın satıcı firması EPAŞ tarafından temin edilen İzocam Ara Bölme Levhası ürünü tercih edildi. Turuncu İnşaat tarafından uyulaması yapılan Ara Bölme Levhası, özellikleri ile projeye avantaj sağladı.
Esnekliği ve hafifliği yanında uygulaması oldukça hızlı olan İzocam Ara Bölme Levhası, doğal olması ve uygulama sırasında toz yapmıyor olmasıyla da öne çıkıyor.

YÜKSEK ISI YALITIMI

Mimari yapıların bölme duvarlarında ısı ve yüksek ses yalıtımı sağlayan İzocam Ara Bölme Levhası, alternatif kalınlıklarda üretilebiliyor. A1 yanmaz sınıfında yer alan malzeme, bu özelliğiyle olası bir yangında zaman kazandırıyor. Ulsulararası standartlara sahip olan Ara Bölme Levhası, CE ve EUCEB belgelerini almış bulunmakta.

İzocam Ara Bölme Levhası, Tepe Aura projesinde hafif ara bölmelerde kullanıldı. Geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak üretilen ürün, ısı yalıtım özelliğiyle enerjinin verimli kılınmasını sağlıyor.