DemirDöküm, 34 şehirde 60’ı aşkın meslek lisesinde gerçekleştirdiği kombi dağıtımıyla öğrenim gören öğrencilerin edindikleri teorik bilgileri pratiğe dökmelerine destek verecek.

Gençlerin iklimlendirme sektörüyle ilgili hedeflerini kendinden emin bir şekilde gerçekleştirebilmesi hedefiyle ilerleyen firma, söz konusu proje ile bu alana deneyimli ve bilgili ekiplerin kazandırılmasında da etkin bir şekilde rol oynayacak.

POLİSAN HOLDİNG 2023 FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI POLİSAN HOLDİNG 2023 FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

“GENÇLERİMİZİN BİLGİ, BİRİKİM VE HEYECANLARINA İHTİYACIMIZ VAR”

Yıllar geçtikçe küresel konumunu sağlamlaştıran ve Türkiye'ye sunduğu katma değeri artıran sektörün gençlerle büyümesini sürdüreceğini kaydeden DemirDöküm CEO'su Alper Avdel, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Teknik ve mesleki eğitim alan öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunmak ve laboratuvar koşullarının iyileştirilmesine destek olmaktan mutluyuz. Türkiye'nin en önemli sektörlerinden biri konumuna ulaşan iklimlendirme alanında bugünkü konumumuzu, gençlerimizin yenilikçi bakış açısıyla daha da yukarılara taşıyacağımıza inanıyoruz. Kaliteli ürünlerimizin ve hizmetlerimizin sürdürülebilir olması için gençlerimizin bilgi, birikim ve heyecanlarına ihtiyacımız var. Alanımızda elde ettiğimiz başarıyı sürekli kılmak için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye, sektörde yerini almaya hazırlanan gençlerimizin henüz meslek hayatına atılmadan donanım kazanmasına destek olmaya devam edeceğiz.” 

“KARİYERLERİNİN BAŞINDA ONLARLA OLMAMIZ ÇOK DEĞERLİ”

Söz konusu projenin gençlerin mesleki tecrübe edinmesinde katkı sağlayacağını ifade eden Alper Avdel, "İşimize olan inancımız ve öğrenme aşkımız ile her yıl başarı çıtamızı daha da yükselterek iklimlendirme sektörüne ve Türkiye'ye birçok ilki kazandırmaya devam ediyoruz. Bu süreçte Teknik ve Meslek Liseli gençlerimizin hep yanında olduk. Meslek Liseli 11'inci sınıf öğrencilerimizin Isıtma Tesisatı, Doğal Gaz Bina İçi Tesisatı ve Gaz Yakıcı Cihazlar kitaplarıyla 6 yıldır eğitimlerinde yanlarındaydık. Kariyerlerinin başında yanlarında olabilmek bizler için çok değerli. Artık öğrendiklerini pratiğe dökerlerken de yanlarında olacağız." dedi.

Gelecek dönemde Teknik ve Meslek Liseleri Genel Müdürlüğü ile beraber kombi gönderimi yaptıkları bazı okullarda pilot uygulamalar hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyleyen Avdel, gençlere tesisat tekniği, ısıtma-soğutma sistemleri ve yenilenebilir enerji sistemleri konusunda eğitimler vermeyi de planladıklarını sözlerine ekledi.