Gıda tesisleri, hızlı tüketim malları alanında üretim gerçekleştirmesi nedeniyle üretimin  yoğun olduğu iş sahaları arasında yer alıyor. Bu sebeple gıda tesislerinde bakım için duruşlar gerçekleştirildiğinde bakım iş süreçlerinin hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesi önemli.

İŞLERİ KOLAYLAŞTIRIYOR 

Teknokon Grup bünyesinde faaliyet gösteren Teknopur ISP, iş disiplini, prefesyonel kadrosu ve kaliteli iskele sistemleri ile gıda tesislerinin en önemli partnerleri arasında. Flaşlı iskele sistemleri ile gıda tesislerine çözüm sunan marka, iskele sistemlerinin hızlı iş yapımına olanak veren tasarımıyla sahada çalışanların işlerini kolaylaştırıyor. Aynı zamanda flanşlı iskele sistemleri, sahip olduğu güvenliği arttıran detayları ile iş güvenliğini sağlıyor. Tüm bu özellikleriyle gıda tesislerine daha hızlı ve daha güvenli çalışma imkanı tanıyan Teknopur ISP, hızlı kurulum ve söküm olanığıyla işçilikten, sağlamlığı ile de güvenlikten ödün vermeden müşterilerine çok uygun çözümler sunabiliyor. 

Teknopur ISP, flanşlı Layher marka iskele ve konusunda uzman birçok beyaz yaka ve mavi yaka personeli bünyesinde barındırıyor.